ΠΑΕ ΑΕΛ: Aπό Δευτέρα 1η Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Ξεκινά από την Δευτέρα 1 Ιουλίου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Φέτος πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά, η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οδό Σκαρλάτου Σούτσου 3, στον 3ο όροφο και ώρες 10π.μ. – 5μ.μ.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής πολύωρη συνάντηση στελεχών της ΠΑΕ με την διοίκηση με σκοπό να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Μάλιστα στο περιθώριο αυτής της συνάντησης υπήρχε και μία έκπληξη για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέα Νταβέλη που γιόρτασε τόσο την συμπλήρωση δύο ετών από την ημέρα απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ όσο και τα γενέθλιά του σβήνοντας ένα κεράκι στην τούρτα.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FORMediaRadio 99,8: Τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ Παναγιώτης Μωραΐτης και Άγγελος Οικονόμου καλεσμένοι του Χρήστου Ευθυμίου κάνουν COLPO GROSSO στις 14:00

Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00-16:00, η αθλητική εκπομπή COLPO GROSSO με τον Χρήστο Ευθυμίου στα ραδιόφωνά σας. Ειδήσεις, ανταποκρίσεις,…