Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος (pic, vid)

Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος (pic, vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League αλλά κάτω από νέα ποδοσφαιρική στέγη τη νέα σεζόν.

Η Νιούκαστλ έφτασε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την αγορά του Έλληνα τερματοφύλακα, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν το βράδυ της Κυριακής (30/6) την απόκτησή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Νιούκαστλ. Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του τεράστιου συλλόγου, με εξαιρετικούς παίκτες και σπουδαίο προπονητή. Ανυπομονώ να αρχίσω», τόνισε στην ιστοσελίδα της Νιούκαστλ ο 30χρονος διεθνής άσος, με τον προπονητή των ασπρόμαυρων, Έντι Χάουι να υπογραμμίζει:

«Ο Οδυσσέας είναι πολύ έμπειρος σε τοπ ευρωπαϊκό επίπεδο και έρχεται να ενταχθεί σε ένα πολύ δυνατό γκρουπ γκολκίπερ. Αυτή η ποιότητα σε βάθος είναι πολύ σημαντική και δείχνει ότι θα υπάρχει ένας ισχυρός συναγωνισμός σε μία θέση κλειδί».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαχοδήμος μετακόμισε από την Μπενφίκα στην στην Νότιγχαμ τον Σεπτέμβριο του 2023. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας πραγματοποίησε επτά εμφανίσεις με τη φανέλα των ρεντς, κρατώντας μία φορά ανέπαφη την εστία του.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ