Ο Άγγελος Οικονόμου στην ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 29 ετών, γεννημένος τον Αύγουστο του 1995 και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο έμπειρος χαφ είναι μεγαλωμένος… ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, αγωνιζόμενος και στην β΄ ομάδα της Μπάγερν. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη Β΄, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ με τον οποίον έπαιξε σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ. Την περίοδο 2019-20, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στην Βέροια, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής την σεζόν 2021-22 έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Ο Άγγελος Οικονόμου τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Super League με την ομάδα του Πανσερραϊκού, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Super League.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ