Παρελθόν ο Μπίγιατς από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Μπίγιατς από τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε το διαζύγιό του με τον Μάρκο Μπίγιατς με τους ερυθρόλευκους να βγάζουν ανακοίνωση με την οποία τον ευχαριστούν για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Μπίγιατς αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό για τρεις σεζόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιαντράν Σπλιτ, ενώ με τους Πειραιώτες, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ελλάδας αλλά και τρία Κύπελλα Ελλάδας (2021-22, 2022-2023,2023-2024) τις ίδιες σεζόν.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό, τρία νταμπλ, «αμέτρητες» μεγάλες αποκρούσεις. Ο Μάρκο Μπίγιατς κατέβασε… ρολά στην εστία του Θρύλου, τα τρία τελευταία χρόνια. Χωρίς αμφιβολία, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων που υπερασπίστηκαν ποτέ τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ. Κορυφαίος αθλητής, σπουδαία προσωπικότητα…

Από την πρώτη στιγμή, ο Μάρκο ένιωσε στον σύλλογό μας σαν στο… σπίτι του. Για αυτό και τον… προστάτεψε σαν «φύλακας άγγελος». «Σαν να είμαι εδώ 100 χρόνια», όπως δήλωσε, μόλις μετά την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό.

Μάρκο, σε ευχαριστούμε για όλα! Για όλες τις μεγάλες αποκρούσεις και το ήθος σου. Καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ