Το αγαπημένο μας έλαιο μαλλιών ανανεώθηκε και κυκλοφορεί πλέον σε refillable συσκευασία

Το αγαπημένο μας έλαιο μαλλιών ανανεώθηκε και κυκλοφορεί πλέον σε refillable συσκευασία

Υπάρχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά -και το νεσεσέρ- μας για τα προϊόντα ομορφιάς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με περισσότερους από έναν τρόπους. Είναι βολικά, αποτελεσματικά και μας γλυτώνουν χρόνο όταν ετοιμαζόμαστε, αλλά και χώρο στο μπουντουάρ μας. Ένα από αυτά που αγαπάμε και προμηθευόμαστε ξανά και ξανά εδώ και χρόνια είναι το Elixir Ultime της Kérastase.

Το εμβληματικό αυτό προϊόν δεν είναι, όμως, ένα απλό έλαιο μαλλιών, αφού εκτός από το λαμπερό φινίρισμα που χαρίζει στην τρίχα, έχει πολλές ακόμα χρήσεις. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο styling, σαν θερμοπροστατευτικό, για την προετοιμασία πριν το λούσιμο και για φρεσκάρισμα και ενυδάτωση στις άκρες.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο το επιλέγουν εδώ και δεκαετίες για τη φροντίδα των μαλλιών τους. Μία από αυτές είναι και η Sydney Sweeney, που έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της. Euphoria, The White Lotus, Anyone but You, Immaculate, Madame Web και πολλές ακόμα σειρές και ταινίες γνώρισαν επιτυχία με την 26χρονη ηθοποιό να ξεχωρίζει στους ρόλους της.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της που πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις είναι τα όμορφα, πλούσια, ξανθά μαλλιά της, οπότε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στο βιογραφικό της μόλις προστέθηκε ο ρόλος της νέας Global Ambassador του brand.

«Το έλαιο μαλλιών Elixir Ultime είναι το πρώτο προϊόν που χρησιμοποίησα ποτέ από την Kérastase! Το έχω πάντα μαζί μου γιατί αφήνει τα μαλλιά μου απίστευτα δυνατά, λαμπερά και λεία. Είναι η ιδανική τελευταία πινελιά σε κάθε μου χτένισμα», τονίζει η ίδια. 

Η μοναδική λάμψη που χαρίζει στα μαλλιά το έλαιο είναι το κλειδί για την επιτυχία του. «Θέλουμε να λάμπεις πάντα, γιατί όταν λάμπεις, νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο». Αυτό ακριβώς το συναίσθημα δημιουργεί η Kérastase με κάθε μπουκαλάκι Elixir Ultime από όταν πρωτοκυκλοφόρησε, πάνω από μια δεκαετία πριν.

Το 2024 σηματοδοτεί την 60η επέτειό του brand και για αυτό αποφάσισε να ανανεώσει το εμβληματικό αυτό προϊόν, κάνοντάς το ακόμα πιο ιδιαίτερο. Το μπουκάλι είναι πλέον refillable και από ανακυκλωμένο γυαλί, ενώ η υπέροχη γεμάτη φρεσκάδα εσάνς που χαρίζει στα μαλλιά οφείλεται στην εμβληματική γαλλική Καμέλια που περιέχει.

Το αγαπημένο μας έλαιο μαλλιών ανανεώθηκε και κυκλοφορεί πλέον σε refillable συσκευασία appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ