Μαμά μοιράζεται μια απλή και έξυπνη ιδέα για να μην κλαίει το μωρό στο αυτοκίνητο

Μαμά μοιράζεται μια απλή και έξυπνη ιδέα για να μην κλαίει το μωρό στο αυτοκίνητο

Για πολλές οικογένειες το κλάμα και η γκρίνια των μικρών παιδιών αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για ταξίδια με αυτοκίνητο – σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και για σύντομες διαδρομές. Όμως μια Αμερικανίδα, η Jacquie Ciccone, υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της βρήκε το πιο εύκολο αλλά αποτελεσματικό κόλπο.

«Είχα δοκιμάσει τα πάντα: την πιπίλα, τα τραγούδια, μια συσκευή νανουρίσματος, τον μεγάλο αδερφό της να προσπαθεί να τη κάνει να γελάσει, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Απλά, ήθελε να με έχει δίπλα της» λέει σήμερα στο Today.com. «Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και οι άνθρωποι στα διπλανά αυτοκίνητα μπορούσαν να ακούσουν τα ουρλιαχτά της. Και ήταν ασταμάτητα».

«Είχα δοκιμάσει τα πάντα: την πιπίλα, τα τραγούδια, μια συσκευή νανουρίσματος, τον μεγάλο αδερφό της να προσπαθεί να τη κάνει να γελάσει, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Απλά, ήθελε να με έχει δίπλα της»

Μέχρι που μια μέρα ο μπαμπάς του μωρού είχε μια καταπληκτική ιδέα. «Ήμουν στην κουζίνα, όταν ήρθε και μου ζήτησε να χαμογελάσω. Αμέσως μετά, με τράβηξε μια φωτογραφία».

Αυτή τη φωτογραφία μεγέθυναν και τοποθέτησαν στην πλάτη του καθίσματος του αυτοκινήτου, ώστε να τη βλέπει η 5 μηνών μικρή τους στη διάρκεια των διαδρομών τους με το αυτοκίνητο. Από την πρώτη ημέρα κιόλας που την τοποθέτησαν, αποδείχθηκε η ιδανική λύση καθώς σε μια διαδρομή μίας ώρας που χρειάστηκε να κάνουν, η κόρη της ήταν «αρνάκι». Τα αποτελέσματα τα διαπιστώνουμε και στην ανάρτηση που έκανε η μαμά, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 4 εκατομμύρια likes: το μωρό την κοιτάει και χαμογελάει, σαν να την έχει μπροστά του.

Δείτε την ανάρτηση για να πάρετε ιδέες:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jacquie Ciccone (@pumpedupmama)

Μαμά μοιράζεται μια απλή και έξυπνη ιδέα για να μην κλαίει το μωρό στο αυτοκίνητο appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.



Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ