Ο νέος «Σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Ο νέος «Σκαθαροζούμης» του Τιμ Μπάρτον θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας

Η ταινία “Beetlejuice Beetlejuice“, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, θα ανοίξει το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φέρνοντας μαζί της μια σειρά από αστέρες του Χόλιγουντ που απουσίαζαν από το κόκκινο χαλί του Λίντο το 2023 λόγω της απεργίας των ηθοποιών.

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της αρχικής κλασικής κωμωδίας τρόμου του Μπάρτον του 1988 θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού στις 28 Αυγούστου, δίνοντας στην 81η διοργάνωση του φεστιβάλ μια υψηλού προφίλ, λαμπερή έναρξη.

Στην ταινία επιστρέφει ο Μάικλ Κίτον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης η Γουινόνα Ράιντερ, η Κάθριν Ο’ Χάρα, η Μόνικα Μπελούτσι, ο Γουίλεμ Νταφόε και η Τζένα Ορτέγκα, η οποία συνεργάστηκε τελευταία φορά με τον Μπάρτον στην επιτυχημένη σειρά του Netflix “Wednesday”.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν των βραβείων και τακτικά αναδεικνύει μεγάλα φαβορί για τα Όσκαρ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του 2024 αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 23 Ιουλίου, με τις ευρέως διαδεδομένες εικασίες ότι η συνέχεια του “Joker” του Todd Phillips, με πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga, θα εμφανιστεί μαζί με το θρίλερ δράσης “Λύκοι”, στο οποίο συμμετέχουν ο Brad Pitt και ο George Clooney.

Το φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο νησί Λίντο της πόλης της λιμνοθάλασσας, θα διαρκέσει από τις 28 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου, με τη Γαλλίδα Ιζαμπέλ Ιπέρ να ηγείται της κριτικής επιτροπής του κύριου διαγωνιστικού τμήματος.

Πηγή: Reuters

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_8452

Εκδηλώσεις από το Ελληνοαμερικανικό Ημερήσιο Σχολείο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Νέα Υόρκη για τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή, τον Ποντιακό Ελληνισμό και τη Γενοκτονία

Είναι σημαντικό να τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων και των εθνικών γεγονότων και να ενισχύουμε τη…