Διοικητές ΥΠΕ: Αυτοί είναι οι 7 που προκρίνονται ανά Περιφέρεια – Το επόμενο βήμα

Νοσοκομεία: Διχάζει τους εργαζόμενους το επικείμενο μπόνους - Ερωτήματα για το ποσό και τους δικαιούχους

Οι επτά πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, που προορίζονται για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις πρώτοι ανά ΥΠΕ, που προορίζονται για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή

YGEIAMOU.GR TEAM

Τις τελικές επτάδες ανά Υγειονομική Περιφέρεια ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ σε ό,τι αφορά στο διαγωνισμό για κάλυψη των θέσεων των διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών. Οι 7 που προκρίνονται θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια Επιτροπή, ώστε ο αριθμός τους να μειωθεί στους τρεις και την τελική επιλογή να την κάνει ο Υπουργός Υγείας.

«Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Οριστικοί Πίνακες α) των Αποκλειομένων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414) και β) των Επιλέξιμων, ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414), υποψηφίων, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων κατά των οικείων προσωρινών πινάκων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου και τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) αίτησης που αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΑΣΕΠ.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, οι επτά πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις πρώτοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή. Οι υποψήφιοι θα λάβουν ειδοποίηση με μήνυμα πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα της συνέντευξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Αττικής) και της 6ης (Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας) στις άλλες πέντε ΥΠΕ οι σημερινοί διοικητές βρίσκονται στους οριστικούς πίνακες με τους υποψήφιους διοικητές που αναμένεται να κληθούν σε συνέντευξη.

Δείτε εδώ τους οριστικούς πίνακες.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί η άνοδος της Ακροδεξιάς απειλεί (και) την υγεία των Ευρωπαίων

Υπουργείο Υγείας: Παγωμένες οι μεταρρυθμίσεις – Τι θα ζητήσει σήμερα ο Μητσοτάκης

Γρίπη των πτηνών: Οι εστίες της νόσου στην Ελλάδα – Ο κίνδυνος για τους πτηνοτρόφους

Πηγή: ygeiamou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ