Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σε κάθε ζώδιο από ένα δωράκι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σε κάθε ζώδιο από ένα δωράκι

Προετοιμαστείτε για μια πολύ συναισθηματική βραδιά

Η Νέα Σελήνη είναι μια εποχή για αναζωογόνηση και εκδήλωση. Εάν έχετε μια έλλειψη στη ζωή σας, τότε αυτή είναι η στιγμή να την καλύψετε—είτε μέσω μιας νέας εμπειρίας, προσώπου ή αντικειμένου. Πρέπει να κάνουμε χώρο για ξεκινήματα και αυθόρμητη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης. Λάβετε υπόψη σας, είμαστε όλοι αυθόρμητοι όταν ξεκινάμε κάτι νέο, οπότε μη φοβάστε να κάνετε πειραματισμούς.

Η ζωή μπορεί να είναι συντριπτική και η επαγγελματική εξουθένωση είναι μια πραγματική πρόκληση που αντιμετωπίζουμε πολλοί από εμάς. Είναι δύσκολο να συνεχίσεις να πιέζεις όταν αισθάνεσαι ότι οι μπαταρίες σου έχουν εξαντληθεί και είναι ακόμη πιο δύσκολο όταν βλέπεις άλλους που φαινομενικά δεν επηρεάζονται. Η ιδέα ότι μερικοί άνθρωποι δεν βιώνουν ποτέ εξάντληση μπορεί να φαίνεται τραβηγμένη, αλλά είναι πιθανό να έχουν διαφορετικούς μηχανισμούς αντιμετώπισης ή συνθήκες που τους βοηθούν να παραμείνουν ανθεκτικοί.

Η μεταφορά του καλλιτέχνη που αναζητά μια σημαντική ανακάλυψη ή ένας δικηγόρος που δεν είναι σίγουρος για την εκτίμηση της εταιρείας του αντηχεί βαθιά. Αποτυπώνει την ουσία της προσπάθειας και τα συναισθήματα ασημαντότητας που μπορεί να συνοδεύουν τις προσπάθειές σας, ειδικά όταν δεν βλέπετε άμεση ή ευρεία αναγνώριση. Είναι εύκολο να αισθάνεσαι ότι οι συνεισφορές σου είναι απλώς σταγόνες στον ωκεανό, αλλά αυτές οι σταγόνες έχουν σημασία. Κάθε πράξη, όσο μικρή κι αν είναι, προσθέτει στη συλλογική προσπάθεια και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει κυματισμούς.

Στις 6 Ιουλίου 2024, ώρα Ελλάδας 1:57, η Νέα Σελήνη γίνεται στις 14ο 23΄ του Καρκίνου και σας προσκαλεί να αναζητήσετε άνεση και να αγκαλιάσετε νέα ξεκινήματα με τρυφερότητα. Αυτό το αστρολογικό γεγονός σας ενθαρρύνει να αφήσετε χώρο για ό,τι σας τρέφει συναισθηματικά και πνευματικά. Είναι μια υπενθύμιση ότι το να καλωσορίσετε νέες εμπειρίες, ανθρώπους ή ιδέες στη ζωή σας μπορεί να είναι ταυτόχρονα εμπλουτιστικό και προκλητικό. Διαμορφώνουν ποιος είσαι και πώς μεγαλώνεις.

Αφιερώστε χρόνο κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη για να αγκαλιάσετε τη ζεστασιά της αυτοφροντίδας, της αγάπης και των μικρών χαρών που φέρνουν άνεση. Ανάψτε αυτά τα ζεστά αρωματικά κεριά, πιείτε το αγαπημένο σας μοκτέιλ ή κοκτέιλ και αφήστε τον εαυτό σας να είναι ανοιχτός σε νέες δυνατότητες. Θυμηθείτε, είναι εντάξει να μην είστε το πιο λαμπερό αστέρι στο δωμάτιο. Μερικές φορές, ο σκοπός σας είναι να αντανακλάτε και να ενισχύετε το φως των άλλων, ενώ βρίσκετε τη δική σας μοναδική λάμψη στη διαδικασία.

Κριός

Κριοί, δεν είναι μυστικό ότι το βάρος του κόσμου ήταν βαρύ στο μυαλό σας. Με τόση ταλαιπωρία και κανονικοποιημένη βλάβη τριγύρω, είναι δύσκολο να παραμείνετε ανεπηρέαστοι, ακόμα και όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε απόσταση και να επικεντρωθείτε στις δικές σας ευθύνες. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια τέλεια στιγμή για να αποσυρθείτε και να μείνετε στο σπίτι. Ενώ μπορεί να βρείτε την ιδέα να μην κάνετε τίποτα βαρετό, αυτή η περίοδος ανάπαυσης μπορεί να είναι κρίσιμη για να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Αγκαλιάστε την ηρεμία και αφήστε τη να σας αναζωογονήσει.

Ταύρος

Ταύροι, δεν μπορείτε να βουτήξετε στη λάσπη και να περιμένετε να βγείτε καθαροί. Μετάφραση: Αποφύγετε καταστάσεις που θα μπορούσαν να αμαυρώσουν την ακεραιότητά σας. Το να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με άτομα που δεν σέβεστε θα σας επηρεάσει αναπόφευκτα αρνητικά. Οι συνήθειες και οι συμπεριφορές τους θα εξαφανιστούν πάνω σας, οδηγώντας σας σε ένα μονοπάτι όπου μπορεί να μην σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας. Προσέξτε με ποιους περνάτε τον χρόνο σας και θα διαπιστώσετε ότι τα μοτίβα και οι συμπεριφορές σας αντικατοπτρίζουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, το έργο του πάθους σας έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε μια προσοδοφόρα ευκαιρία. Εμπιστευτείτε ότι η ουσιαστική και ικανοποιητική εργασία μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ανταμοιβές. Αν και είναι αλήθεια ότι το να έχεις την ελευθερία να επενδύσεις χρόνο σε αυτό το έργο συνοδεύεται από κάποιο προνόμιο, το να το βλέπετε ως προνόμιο και όχι ως δικαίωμα μπορεί να υπονομεύσει την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τη διαφορά. Κρατήστε το τρίτο σας μάτι ανοιχτό για ευκαιρίες που θα έχετε αντίκτυπο, ακόμα κι αν είναι σε μια κλίμακα που δεν περιμένατε. Αγκαλιάστε αυτές τις ευκαιρίες και αφήστε τες να σας καθοδηγήσουν τόσο στην προσωπική όσο και στην οικονομική εκπλήρωση.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά Καρκίνε! Άλλος ένας χρόνος γύρω από τον Ήλιο, ένας ακόμη λόγος για να γιορτάσουμε αυτόν τον μαραθώνιο που λέγεται ζωή! Καθώς μεγαλώνετε, μπορεί να ασκείτε περιττή πίεση στον εαυτό σας και στους άλλους. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι για το πόσα ή πόσα λίγα γνωρίζετε και αυτό το αίσθημα αδυναμίας θα μπορούσε να υπονομεύσει την αίσθηση της ικανότητάς σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και οδηγήστε με λίγη συμπόνια. Θυμηθείτε, η έλλειψη ανάπτυξης δεν είναι αποτυχία – είναι ένα σημάδι ότι υπάρχει ακόμα χώρος για μάθηση και εξέλιξη. Η ζωή θα ήταν βαρετή αν σταματούσαμε όλοι να εξελισσόμασταν.

Λέων

Ποιες πεποιθήσεις έχετε για την οικειότητα και την αγάπη και πώς εμποδίζουν την ικανότητά σας να νοιάζεστε για τους άλλους και να δέχεστε τη φροντίδα από τους αγαπημένους σας; Μερικοί άνθρωποι διδάσκονται ότι η αγάπη είναι το τι μπορείς να προσφέρεις σε κάποιον, οδηγώντας σε ένα μοτίβο δια βίου ανάγκης να αποδεικνύουν τον εαυτό τους στις σχέσεις. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σκλάβοι στην ανάγκη σας για επικύρωση και στον φόβος να μην σας δουν ποτέ πλήρως. Συχνά, το μόνο που χρειάζονται τα αγαπημένα μας πρόσωπα από εμάς είναι να ξέρουμε ότι είμαστε εκεί για αυτούς. Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες λύσεις και αναρωτηθείτε αν χρειάζεται πραγματικά να επιλύσετε τα πάντα, παντού, ταυτόχρονα.

Παρθένος

Ο εσωτερικός σας κύκλος είτε ωριμάζει, είτε συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεπεράσει ορισμένες σχέσεις. Εάν βρίσκεστε συνεχώς να διδάσκετε, να υπηρετείτε και να μην μπορείτε να μιλήσετε, είναι λόγος ανησυχίας. Είστε σίγουροι ότι εξακολουθείτε να συνδέεστε με τα άτομα με τα οποία είστε φίλοι; Αισθάνεστε πολύ ένοχοι για να κάνετε χώρο για νέες φιλίες; Είναι εντάξει να πηδήξετε από το πλοίο όταν δεν μπορείτε να μοιραστείτε μια αποστολή με τον συγκυβερνήτη σας. Είναι καιρός να επαναξιολογήσετε και να δημιουργήσετε χώρο για σχέσεις που πραγματικά υποστηρίζουν την ανάπτυξή σας.

Ζυγός

Φαίνεται ότι ό,τι κι αν εκδηλώσατε έχει αποτελέσματα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται όταν αποδέχεσαι πλήρως ότι αυτό που εκδηλώνεις είναι ήδη δικό σου. Εάν ο στόχος σας είναι να γίνετε επαγγελματίας βιντεοπαίκτης, προχωρήστε το. Εάν στοχεύετε σε μια θέση C-suite, προσέξτε τις ευκαιρίες που σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να πεις, «με ενδιαφέρει».

Σκορπιός

Ω, τα μέρη που πηγαίνεις όταν διευρύνεις το μυαλό σου! Έχετε ακούσει ποτέ μια γκρινιάρα μητέρα να κάνει διάλεξη στο παιδί της για την πιο ωραία νέα τάση, μόνο για να την αγνοήσει το παιδί επειδή προέρχεται από τη μαμά; Οι μητέρες, οι μητρικές φιγούρες και οι γιαγιάδες είναι γεμάτες σοφία και μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι πρέπει να εφαρμοστεί σήμερα έναντι ενός έτους από τώρα. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια υπενθύμιση για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με απαλότητα και μητρική ενέργεια, όπου θα βρείτε το επόμενο πολύτιμο μάθημά σας

Τοξότης

Ω, γλυκιά μου, είναι δύσκολο να ανοιχτείς, έτσι δεν είναι; Πολλοί άνθρωποι βλέπουν τον Τοξότη ως απειλή, κλόουν ή ως το «καλό δίδυμο» του Διδύμου. Αλλά εσείς και εγώ ξέρουμε ότι η ενέργεια του Τοξότη είναι σοφή. Ξέρεις πότε να ξεκολλήσεις και να κλείσεις την καρδιά σου. Μετά από αρκετά σπασίματα και απογοητεύσεις, μαθαίνεις να είσαι πιο απαιτητική. Το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα είναι η βαθιά αίσθηση πίστης και δέσμευσης που έρχεται όταν αφήνεις τον εαυτό σου να χρειαστεί κάποιον. Ακόμα κι αν αισθάνεστε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, είναι εντάξει να ανοίξετε την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Αχ, Αιγόκερε, αυτή είναι μια πολύ χαριτωμένη στιγμή για σένα. Μετά την κυκλοφορία και τη συνέχιση της απελευθέρωσης των εφέ μιας σειράς δύσκολων γεγονότων, ένας πολύ μικρός ρομαντισμός ετοιμάζεται. Τα άστρα υποδηλώνουν ότι αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε κοντά και να χαλαρώσετε με έναν εραστή, σύντροφο ή φίλο. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να εμβαθύνετε τις σχέσεις και να ξεκινήσετε νέους δεσμούς με βάση κοινά συναισθήματα. Να προσέχετε τα δύσκολα μικρά μοτίβα και τις λιγότερο από ιδανικές συνήθειές σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι είναι αυτά, απλώς περιμένετε μέχρι την επόμενη Πανσέληνο!

Υδροχόος

Γεια σου, Υδροχόε, λοιπόν, αυτή δεν είναι ποτέ εύκολη συζήτηση… Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο υπογραμμίζει την ανάγκη σου να προσέχεις την υγεία σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης Κρόνος στους Ιχθύς, φαίνεται ότι έχετε παραμελήσει την αυτοφροντίδα λόγω μιας σειράς πολύπλοκων γεγονότων. Ο Κρόνος στους Ιχθύς στον οίκο των αξιών σας υποδηλώνει ότι ό,τι έχετε χάσει τη διαχείριση είναι δική σας αξία, γι’ αυτό αποφύγετε να τιμωρήσετε τον εαυτό σας! Η Νέα Σελήνη σας ωθεί απαλά να πετύχετε τους στόχους σας. Η επερχόμενη Πανσέληνος στον Αιγόκερο θα σας υπενθυμίσει να αφήσετε τη σκληρότητα και τις σκληρές προθέσεις.

Ιχθύς

Ιχθύς, αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια στιγμή για να παίξετε. Η καρδιά σας που αιμορραγεί μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κολλημένοι, απογοητευμένοι ή μουδιασμένοι από τον κόσμο. Ενώ η απογοήτευσή σας είναι κατανοητή, να θυμάστε ότι η ζωή ήταν πάντα δύσκολη για τα ζωντανά όντα. Στην καλύτερη περίπτωση, βρίσκουμε νέους και δημιουργικούς τρόπους για να περιηγηθούμε στον κόσμο, ακόμα και όταν η ζωή φαίνεται ζοφερή. Ακόμα κι αν είστε κολλημένοι σε ένα κλουβί, αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια στιγμή για να παίξετε τον δρόμο σας στις δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχει πάντα έξοδος, αλλά μπορείτε πάντα να είστε το φως όταν οι καιροί είναι σκοτεινοί και η διαύγεια χαμηλή.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζώδια Δευτέρας 13 Μαΐου

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 13/7

Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας Πηγή: allyou.gr