Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο – Δύο νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης

Ισραήλ: Επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο - Δύο νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο στη πόλη Καρμιέλ του βόρειου Ισραήλ, ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο δράστης «εξουδετερώθηκε».

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους τραυματίες κατέληξε.

Ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε επί τόπου

Πρόκειται για «ύποπτη τρομοκρατική επίθεση», επεσήμανε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι συνδέεται με την ισραηλινοπαλαιστινιακή σύγκρουση.

Ο δράστης «εξουδετερώθηκε επί τόπου» και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις για την ταυτότητά του.

Δείτε βίντεο από κάμερα ασφαλείας:

Η Magen David Adom (MDA), η υπηρεσία πρώτων βοηθειών του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι μετέφερε δύο άνδρες 20 ετών στο νοσοκομείο Γαλιλαία στη Ναχαρίγια. Ο ένας εξ αυτών βρίσκεται «σε κρίσιμη κατάσταση και γίνονται προσπάθειες ανάνηψης», ενώ ο άλλος «έχει τις αισθήσεις του» αν και βρίσκεται «σε σοβαρή κατάσταση».

«Είδα δύο τραυματίες, άνδρες περίπου 20 ετών, να κείτονται κοντά σε πάγκους φέροντας διεισδυτικά τραύματα», δήλωσε ο Ραν Μόσκοβιτς, τραυματιοφορέας της MDA.

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και όπως προαναφέραμε, ο ένας από τους δύο τραυματίες, υπέκυψε στα τραύματά του.

Βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης και μεταδόθηκαν από την ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν αυτό που μοιάζει να είναι το σημείο όπου εξαπολύθηκε η επίθεση, σε ένα εμπορικό κέντρο.

Σε αυτά διακρίνεται η σιλουέτα ενός άνδρα που κείτεται μπρούμυτα στο έδαφος και ενός άλλου ξαπλωμένου στην πλάτη με ίχνη αίματος κοντά τους.

Δείτε βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες:



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ