Καλοκαιρινή περιοδεία του “Θεάτρου Τεχνών” Λάρισας

theatro texnon

Με την πασίγνωστη κλασσική κωμωδία του ΧΕΝΡΙΚ ΦΟΝ ΚΛΑΪΣΤ: «Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΜΝΑ», πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του περιοδεία, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» Λάρισας. Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Θέατρο «ΘΑΛΑΣΣΑΣ» στη ΒΕΛΙΚΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 26 ΙΟΥΛΙΟΥ – 2024 & ώρα: 9.15 μ.μ., με Είσοδο: 10 € και μειωμένο:(Παιδ.-μαθητ.-Φοιτ. – Ανέργων – Συνταξιούχων: 8 €.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 4 Παραστάσεις που έχουν ως εξής:

-Το Σάββατο 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2004, στο Θερινό Θέατρο ΑΙΓΑΝΗΣ, σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και στα πλαίσια του «TUNNEL FESTIVAL 2024», με γενική Είσοδο: 8€.

-Το Σάββατο 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024, στο Θέατρο «ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ» ΚΡΑΝΙΑΣ (Ολύμπου), σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο Κρανιάς, με γενική Είσοδο: 8 €.

– Και την Κυριακή: 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024, σε συνεργασία με τον Τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο & στα πλαίσια των «Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων 2024».. σε χώρο της Πλατείας και με ελεύθερη είσοδο.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: Διασκευή: ΜΑΝΟΣ ΚΑΒΙΔΑΣ, Σκηνοθεσία και επιμέλεια Μουσικής: ΕΙΡΗΝΗ ΖΓΟΥΡΗ, Σκηνικό και διδασκαλία λόγου: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Επιμέλεια Κοστουμιών: ΒΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ, Φροντιστήριο: ΡΟΥΛΑ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, Φωτογραφίες: ΦΩΤΗΣ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗΣ.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ