Συνελήφθη διαρρήκτης που είχε “ρημάξει” καταστήματα στη Λάρισα

διαρρήξεις

Δεκατρείς κλοπές (έντεκα τετελεσμένες και δυο σε απόπειρα) σε καταστήματα της Λάρισας, εξιχνίασε η Ασφάλεια Λάρισας. Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι , στα όρια του αυτοφώρου, ένας άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, από τα τέλη Απριλίου 2024 έως χθες, δρώντας κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, προσέγγιζε καταστήματα, έχοντας τις περισσότερες φορές καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και αφού παραβίαζε τις εισόδους και αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές.

Ο άνδρας διέπραξε συνολικά δεκατρείς κλοπές-διαρρήξεις, οι έντεκα από τις οποίες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες και ψητοπωλεία) και αφαίρεσε 5.345 ευρώ και δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει και ένα κομμωτήριο και ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, προκαλώντας φθορές και στα δυο..

Χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού και ένα τσαντάκι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.  

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ