ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης ο Φερνάντες, μέσα ο Γιόνσον (pics)

ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης ο Φερνάντες, μέσα ο Γιόνσον (pics)

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζει η ΑΕΚ.Λόγω του χθεσινού φιλικού με την Μπέρσχοτ, ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε μόνο απογευματινή προπόνηση για σήμερα στην Ολλανδία. Εκτός κανονικού προγράμματος έχει μείνει ο Παολο Φερνάντες λόγω του χτυπήματος που δέχτηκε χθες και ένιωθε ενοχλήσεις, ενώ εκτός από ένα χτύπημα έμεινε και ο Αλέξης Γκολφίνος.

Αντίθετα ο Γιονσον, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση:

Στο μεταξύ, νωρίς το απόγευμα η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για διάφορα σενάρια γύρω από τον Ραφίκ Τζεμπούρ: «Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τα οποία υποστήριζαν ότι επίκειται πρόσληψη του Ραφίκ Τζιμπούρ ως Αθλητικού Διευθυντή, η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι είναι αβάσιμα και αναληθή. Τα νυν στελέχη της ομάδας απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του νέου ιδιοκτήτη, Μάριου Ηλιόπουλου».

Χαμός με Πινέδα: «Σε προχωρημένες επαφές για να φύγει από την ΑΕΚ»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν «όργια» φημών σχετικά με την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ από την μεξικάνικη Μοντερέι, παρά την αρνητική στάση της ελληνικής ομάδας και το γεγονός πως ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ώρες το μεξικανικό κανάλι Fox και ο δημοσιογράφος Σέρχιο Τρεβίνο μετέδωσε ότι η Μοντερέι βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει με τον Πινέδα και να τον φέρει πίσω στο μεξικάνικο πρωτάθλημα μετά από 2,5 χρόνια. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι οι Μεξικανοί κατέθεσαν πρόταση 10 εκατ. δολαρίων στην ΑΕΚ, με τον 28χρονο μέσο να την έχει αποδεχτεί.

Ωστόσο από την Ένωση έκαναν λόγο για «αστεία πρόταση της Μοντερέι», την οποία και απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ ο Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως περιμένει τον Πινέδα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των κιτρινόμαυρων, χωρίς να θέλει να πάρει θέση για το σίριαλ που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ