Αυτή είναι η άσκηση που θα σας δώσει χαρά

Αυτή είναι η άσκηση που θα σας δώσει χαρά

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά για τον καθένα μας και ορίζεται εντελώς διαφορετικά. Είναι σημαντικό να συνδυάσετε την άσκηση και τη διατροφή με τρόπο που σας κάνει να αισθάνεστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι διατηρώντας παράλληλα την ενέργεια και τη διάθεσή σας ψηλά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να παραμείνετε συνεπείς με τους στόχους σας για μια καλή και ισορροπημένη ζωή με την πάροδο του χρόνου.

Αλλά σε ένα ψηφιακό κόσμο γεμάτο πληροφορίες, ακούμε συχνά ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τους περιορισμούς της ζωής και των δραστηριοτήτων μας. Σε κάποιο βαθμό αυτό ισχύει, γιατί έτσι εξελισσόμαστε. Από την άλλη πλευρά, “πάνω από το όριο” δεν σημαίνει ότι αγωνιζόμαστε με την προπόνηση ή δεν απολαμβάνουμε τρόφιμα που ενισχύουν τη διάθεση ή ορισμένα τρόφιμα. Όλοι χρειαζόμαστε το μετρό για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή σε όλες τις διαστάσεις.

Και για να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο, ας μην ξεχνάμε την άσκηση, γιατί η βασική απαίτηση είναι να είστε υγιείς. Τα σώματά μας είναι φτιαγμένα για να κινούνται κάθε μέρα. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Δεν μπορούμε να ασκούμαστε 24/7 και 365 ημέρες το χρόνο με την ίδια ένταση και τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν χρειάζεται να απογοητευτούμε ή να τα παρατήσουμε. Υπάρχουν επίσης οι πιο αργές στιγμές που ακόμη και η άσκηση μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα. Αυτός είναι ο σκοπός του ζεστού καρδιο.

Τι είναι το «cozy cardio»;

Το “Cozy cardio”, στην ουσία, σημαίνει χαλαρωτική και άνετη άσκηση στο περιβάλλον που έχουμε σχηματίσει, το οποίο είναι ζεστό και άνετο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ευχαριστεί όλες τις αισθήσεις μας και αποπνέει χαρά. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να διαμορφώσουν ένα άνετο πρόγραμμα καρδιο με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Αν σας αρέσει να τρέχετε χαλαρά στη θάλασσα, τότε αυτή είναι μια ζεστή αερόβια άσκηση κάθε μέρα. Αν σας αρέσει η πεζοπορία με φίλους, το γρήγορο περπάτημα ή η ακρόαση μουσικής, είναι επίσης υπέροχο άνετο καρδιο.

Η λέξη Cozy cardio εμπνεύστηκε από τον ψηφιακό δημιουργό Hope Zuckerbrow, ο οποίος πειραματίστηκε με την ατμόσφαιρα και τον φωτισμό, ειδικά κατά τη διάρκεια της άσκησης, δημιουργώντας ένα πολύ χαλαρωτικό περιβάλλον για το σώμα και το μυαλό. Στο τέλος, θα είχε κάνει ευτυχώς 40 λεπτά αερόβιας άσκησης.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ