«Η Μαρία που έγινε, Κάλλας»: Η νέα βιογραφική σειρά της ΕΡΤ αφιερωμένη στη ζωή της Ελληνίδας ντίβα

DELTIO 18.00_2024-07-04_17.57.48_frame_95338

«Η Μαρία που έγινε, Κάλλας» τιτλοφορείται η σειρά που θα προβληθεί τη νέα σεζόν από την ΕΡΤ1. Πρόκειται για βιογραφικό σήριαλ 10 επεισοδίων που καταγράφει τη ζωή της νεαρής Μαρίας στην Κατοχική Αθήνα και τη μεταμόρφωση της στο μεγαλύτερο αστέρι της όπερας. 

Η σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» έχει στο σενάριο και τη σκηνοθεσία την υπογραφή της Όλγας Μαλέα, και μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι η Ελένη Ράντου, η Ρένια Λουιζίδου, ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Μάξιμος Μουμούρης. Η κάμερα του ΕΡΤNews βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς που γίνονται στο σπίτι της Μαρίας Κάλλας στην Αθήνα. 

Το ημερολόγιο δείχνει 14 Αυγούστου του 1944 και η Μαρία Κάλλας αναγνωρίζεται ως μία ντίβα διεθνών προδιαγραφών. Η σειρά αποτελεί μία βαθιά αποτύπωση της διαδρομής προς την αναγνώριση.

Τη Μαρία Κάλλας θα ενσαρκώσει η πρωτοεμφανιζόμενη Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου, ενώ ανάμεσα στο πλούσιο καστ με τους Ελένη Ράντου, Ρένια Λουιζίδου, Demy, Αργύρη Πανταζάρα, Μάξιμο Μουμούρη και Χάρη Μαυρουδή.

Η νεαρή Μαρία Κάλλας και η μαγευτική ιστορία αναμένεται να μας κρατήσουν συντροφιά από την νέα σεζόν στην συχνότητα της ΕΡΤ1.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ