«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Πετρούσεφ»

«Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Πετρούσεφ»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ ξανά συμπαίκτης με τον Αϊζάια Κάνααν; Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, μετά τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο διεθνής άσος να αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι και να επιστρέψει στην πατρίδα του για τους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ήθελε ο Ερυθρός Αστέρας μετά τον Αϊζάια Κάνααν να αποκτήσει και τον Φίλιπ Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα ο Σέρβος να λύσει το συμβόλαιο που έχει με τους Πειραιώτες.

Ρεπορτάζ στη Σερβία θέλει τον Φίλιπ Πετρούσεφ να είναι στη λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο διεθνής άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τον ίδιο να δηλώνει πρόσφατα ότι το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

«Το πιθανότερο είναι να μείνω. Έχουμε συμβόλαιο, όμως σήμερα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Παίκτες που έχουν συμβόλαιο φεύγουν. Οπότε θα δούμε. Πάντα μπορεί να συμβεί κάτι, αλλά δεν προβλέπεται», είχε δηλώσει ο Πετρούσεφ.

Σημαντικές μεταγραφές

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρας κινείται δυναμικά στη μεταγραφή περίοδο, με τους Σέρβους να έχουν ήδη αποκτήσει τους Μάικ Ντάουμ, Νίκολα Κάλινιτς, Κόντι Μίλερ Μακιντάιρ και φυσικά τον Αϊζάια Κάνααν, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ