Στα έργα του βιολογικού στο Δαμάσι και στο δίκτυο ομβρίων ο δήμαρχος Τυρνάβου

IMG_2209

Σε έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Τυρνάβου βρέθηκε ο δήμαρχος Τυρνάβου  Στέλιος Τσικριτσης με τον αντιδήμαρχο Έργων και Υποδομών Νίκο Αρβανιτη και τον γενικό διευθυντή της ΔΕΥΑΤ Σταύρο Τσαγκαρακο. Οι αυτοψίες έγιναν στο έργο του Βιολογικού καθαρισμού του Δαμασίου, και στα έργο κατασκευής δικτύου ομβρίων υδάτων.

Σε δήλωσή του ο κ. Τσικριτσής για τον βιολογικό του Δαμασίου τόνισε ότι τα εξής:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι διότι προχωρούν με πολύ εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες του νέου Βιολογικού καθαρισμού Δαμασίου και είναι ο τέταρτος Βιολογικός της Δ.Ε.Υ.Α. Τυρνάβου.»

Το  έργο έχει προϋπολογισμό 1,9 εκατ ευρώ  και χρηματοδοτείται από το ΕΠ Περιφερειακό Επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας.

Σε ό,τι αφορά στα δίκτυα ομβρίων, το έργο έχει προυπολογισμό 2,5 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Τα έργα αφορούν κατασκευή δικτύων ομβρίων σε όλο το Δήμο Τυρνάβου για την αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών. Τώρα κατασκευάζονται δίκτυα ομβρίων στην πόλη του Τυρνάβου και με το πέρας των εργασιών αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης θα ξεκινήσει η κατασκευή δικτύων ομβρίων και στην Πόλη του Αμπελώνα.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ