Μαμά σχολιάστηκε αρνητικά γιατί άφησε την 7χρονη κόρη της χωρίς συνοδό σε ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων

😍

Η TikToker που είναι γνωστή σαν @moderatelycomfy είναι μαμά δύο παιδιών αλλά η εμπειρία της από τη μητρότητα, που μοιράζεται μέσα από τα social media, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για νευροδιαφορετικούς ανθρώπους καθώς η ίδια έχει διαγνωστεί με αυτισμό και ΔΕΠΥ.

Σε ένα βίντεο λοιπόν που ανέβασε πρόσφατα είπε ότι θα άφηνε την 7χρονη κόρη της χωρίς συνοδό σε ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων και εξέφρασε τον θαυμασμό της για τους οικοδεσπότες που θα είχαν να κάνουν με μια παρέα κοριτσιών από τη Β’ και την Γ’ Δημοτικού.

«Η κόρη μου ενθουσιάστηκε όταν πήρε την πρόσκληση. Θα ήταν εκεί πολλά κορίτσια με τα οποία παίζει χόκεϊ και σόφτμπολ και πολλές συμμαθήτριές της» εξήγησε. «Ζούμε σε μια πολύ μικρή κοινότητα. Γνωρίζουμε την οικογένεια και είναι φανταστικοί άνθρωποι. Η κόρη μου έχει ξαναπάει στο σπίτι τους για playdates και ξέρουμε καλά την αυλή όπου γίνεται το πάρτι. Είναι στέκι για όλους μας, ακόμα και για τους μεγάλους».

«Η κόρη μου ενθουσιάστηκε όταν πήρε την πρόσκληση. Θα ήταν εκεί πολλά κορίτσια με τα οποία παίζει χόκεϊ και σόφτμπολ και πολλές συμμαθήτριές της. Ζούμε σε μια πολύ μικρή κοινότητα. Γνωρίζουμε την οικογένεια και είναι φανταστικοί άνθρωποι».

«Μπαίνεις στην αυλή και έχει μια υπέροχη πισίνα και ένα υπέροχο τζακούζι. Έχουν ziplines και τραμπολίνο. Πολλές φορές βάζουν ψεκαστήρα νερού. Έχει γρασίδι και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Έχει πραγματικά ωραία ατμόσφαιρα.

»Δεν διστάσαμε να αποφασίσουμε να την αφήσουμε εκεί για επτά ώρες γιατί ξέρουμε την οικογένεια. Θα πει κάποιος, πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε επτά ώρες, έτσι δεν είναι; Αλλά η κόρη μας φοράει ακόμα σωσίβιο, γιατί αυτό ήταν που μας απασχόλησε, η ασφάλεια στο νερό. Και αποφασίσαμε να πηγαινοερχόμαστε, δεν θέλαμε να την κοροϊδεύουν τα άλλα παιδιά».

Υπήρξαν πολλές, διαφορετικές αντιδράσεις σε αυτό το βίντεο, όπως σχολίασε κατόπιν η μαμά: «Καθένας κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τις πρακτικές του, τις αξίες, τους κανόνες, τον τρόπο ζωής του. Πιστεύω ότι στα σχόλια έγιναν πολύ ξεκάθαρες αυτές οι διαφορές. Κάποιες μαμάδες αστειεύτηκαν, “θα έλιωνα τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου, τόσο γρήγορα που θα έφευγα από το πάρτι για να εκμεταλλευτώ τις επτά ώρες προσωπικού χρόνου”. Υπήρξαν και πολλά σχόλια που έλεγαν, εγώ δεν θα άφηνα ποτέ το παιδί μου σε αγνώστους, καθώς πολλοί υπέθεσαν ότι δεν γνώριζα τη μαμά.

»Άλλα σχόλια υπονοούσαν ότι δεν προσέχω αρκετά την κόρη μου. Κάποιοι ρώτησαν γιατί δεν έμεινα και σχολίασαν ότι το παιδί τους δεν θα έμενε μόνο του αν δεν ήταν κι εκείνοι εκεί. Αλλά εγώ άφησα την κόρη μου όπως έκαναν και οι άλλες μαμάδες».

«Άλλα σχόλια υπονοούσαν ότι δεν προσέχω αρκετά την κόρη μου. Κάποιοι ρώτησαν γιατί δεν έμεινα και σχολίασαν ότι το παιδί τους δεν θα έμενε μόνο του αν δεν ήταν κι εκείνοι εκεί. Αλλά εγώ άφησα την κόρη μου όπως έκαναν και οι άλλες μαμάδες».

Τελικά, όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά: «Το πρώτο πράγμα που μου είπε η κόρη μου όταν μπήκε στο αυτοκίνητο ήταν, μαμά, σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες να πάω στο πάρτι γενεθλίων».

Η γυναίκα ευχαρίστησε επίσης τη μαμά που διοργάνωσε το πάρτι, «για την τόσο καλή δουλειά που έκανε, φροντίζοντας για όλες τις λεπτομέρειες. Είχε έναν πανέμορφο δίσκο με ποτήρια, που όλα είχαν πάνω τους ετικέτες με ονόματα. Υπήρχαν μπολ με φρούτα παντού, πατατάκια και πολλά λαχταριστά σνακ. Τα παιδιά πέρασαν όλες τις ώρες παίζοντας, από την πισίνα στο τζακούζι, στο zipline, στο ψεκαστήρι κάτω από το τραμπολίνο. Έκαναν επίσης παιχνίδια στο γρασίδι. Αυτή η μαμά έκανε όλα τα πράγματα που θα ήθελες από μια μητέρα που προσέχει το παιδί σου. Φρόντιζε διαρκώς τα κορίτσια να ανανεώνουν το αντιηλιακό τους. Έλεγχε αν το τζακούζι είναι σε καλή θερμοκρασία. Πρόσφερε στα παιδιά ακόμα και μια ήσυχη γωνιά όπου πρόβαλλε ταινίες, για όσα ήθελαν να χαλαρώσουν, ήταν εκπληκτικά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@moderatelycomfy WILD but happy birthday #birthdayparty #momof2 #girlmom ♬ original sound – teray 🌒

Μαμά σχολιάστηκε αρνητικά γιατί άφησε την 7χρονη κόρη της χωρίς συνοδό σε ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.



Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ