Ποιο είναι το power χρώμα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ποιο είναι το power χρώμα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Βρείτε την απόχρωση που ξεκλειδώνει τη δύναμή σας

Από τον Κριό μέχρι τους Ιχθύς, και τα 12 ζώδια συνδέονται με διαφορετικά πράγματα, όπως ιδιαίτερες ιδιότητες, πλανήτες και ναι, ακόμη και χρώματα.

Και λαμβάνοντας υπόψη τα διαφορετικά χρώματα μπορεί να είναι δυναμωτικά έναντι ηρεμιστικά, γήινα έναντι αιθέριων και πολλά άλλα, η ενσωμάτωση του δυναμικού χρώματος του ζωδίου σας στην γκαρνταρόμπα σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε τα δυνατά σημεία του ζωδίου σας.

Κριός: Κόκκινο

Κριός, ως το φλογερό κριάρι του ζωδιακού κύκλου, τι καλύτερο χρώμα να σε αντιπροσωπεύει από το κόκκινο; Αυτό το παθιασμένο και ενεργοποιητικό χρώμα συνδέεται με τη δράση και την επιθετικότητα και χάρη στον πλανητικό κυβερνήτη σας, τον Άρη, αυτά είναι πράγματα που τα γνωρίζετε καλά.

Από ένα τολμηρό κόκκινο κραγιόν, μέχρι ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα, ή ακόμα και ένα δημοφιλές κόκκινο αξεσουάρ, όταν φοράτε αυτό το δυνατό χρώμα θα νιώσετε δύναμη. Και καθώς το κόκκινο σχετίζεται με το τσάκρα της ρίζας, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένοι όταν τα πράγματα θερμαίνονται.

Ταύρος: Δασικό πράσινο

Ως το δεύτερο ζώδιο του αστρολογικού έτους –αλλά το πρώτο ζώδιο της γης– μπορεί να μαντέψατε ότι το χρώμα σας θα ήταν πράσινο, Ταύροι. Είστε γνωστοί για το ότι είστε σταθεροί, αξιόπιστοι και μερικές φορές ακίνητοι, όπως η γη που μας στηρίζει. (Για να μην αναφέρουμε, το πράσινο συνδέεται με τα χρήματα και το ζώδιό σας συνδέεται με τον δεύτερο οίκο των οικονομικών!)

Μπορεί να έλκεστε προς τα χόρτα του δάσους, αν και θα μπορούσατε πραγματικά να επιλέξετε οποιαδήποτε απόχρωση θέλετε. Είτε πρόκειται για φυτά στο σπίτι σας, διασκεδαστικά πράσινα παπούτσια ή για μια πράσινη βαφή, αισθάνεστε καλύτερα όταν αισθάνεστε συνδεδεμένοι με τον φυσικό κόσμο.

Δίδυμοι: Κίτρινο

Το κίτρινο συνδέεται με όλα τα πράγματα επικοινωνίας, αλλά μάλλον το ξέρατε ήδη, έτσι δεν είναι Δίδυμοι; Ως η πληροφορία του ζωδιακού κύκλου, το μυαλό σας κινείται συνεχώς και όλοι οι άλλοι καλύτερα να μπορούν να συμβαδίζουν! Το κίτρινο είναι απλώς το χρώμα για να αποτυπώσει τη φύση σας που είναι δύσκολο να καταγράψετε.

Το κίτρινο συνδέεται επίσης με το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να μετατρέψετε όλες αυτές τις σκέψεις σε πράξη. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βάψετε τα νύχια σας ή θα περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα νέο αξεσουάρ, επιλέξτε το κίτρινο.

Καρκίνος: Βαθύ μπλε

Ως το πρώτο υδάτινο ζώδιο του ζωδιακού, Καρκίνοι, το δυναμικό σας χρώμα είναι αναμφίβολα ένα καταπραϋντικό, βαθύ μπλε. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για εσάς από τη συναισθηματική ασφάλεια και η χαλαρωτική θέα ενός πλούσιου μπλε σας κάνει να χαλαρώνετε.

Και για αυτό που αξίζει, έχετε τη φήμη ότι είστε λίγο κυκλοθυμικοί, χάρη στον κυβερνήτη σας, το φεγγάρι. Με αυτά τα λόγια, το να επιτρέψετε στο μπλε (είτε ρούχα είτε διακόσμηση είτε φυσικά τοπία) να καταπνίξει τα συναισθηματικά σας νερά και να σας επαναφέρει στον εαυτό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Λέων: Πορτοκαλί

Είσαι το ένα και μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από τον ήλιο, Λέων, που σημαίνει ότι αξίζεις ένα χρώμα που λάμπει τόσο τολμηρό και λαμπερό όσο εσύ: το πορτοκαλί! Είναι ζεστό, τραβάει την προσοχή και είναι η τέλεια αναπαράσταση της δραματικής και βασιλικής προσωπικότητάς σας.

Και ακόμα κι αν δεν πιστεύετε ότι το πορτοκαλί είναι «το χρώμα σας» όσον αφορά τα ρούχα, μπορείτε πάντα να κάνετε μια δημιουργική εμφάνιση με πορτοκαλί μακιγιάζ, διασκεδαστικές πορτοκαλί γόβες ή ακόμα και πορτοκαλί κρυστάλλους όπως ηλιόπετρα ή πορτοκαλί ασβεστίτης.

Παρθένος: Καφέ

Όπου μερικά από τα άλλα ζώδια μπορεί να χλευάζουν το καφέ, ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ότι αυτό το γήινο χρώμα είναι θρεπτικό, καταπραϋντικό και ναι, αισθητικά ευχάριστο – όταν  συνδυάζεται σωστά. Μιλάμε τη γλώσσα σου όταν λέμε μπεζ τοίχους με καφέ πάγκο εργασίας, Παρθένε;

Η αγάπη σας για όλα τα πράγματα πρακτικά, σκόπιμα και γήινα κάνει το καφέ το απόλυτο χρώμα για να κάνετε τα μαγικά σας. Είτε πρόκειται για ρουστίκ ξύλινη διακόσμηση, για μια γκαρνταρόμπα γεμάτη γήινους και καφέ, είτε για ένα ογκώδες ζευγάρι καφέ loafers, είναι λογικό για εσάς.

Ζυγός: Ροζ

Νιώθεις όμορφα στα ροζ, Ζυγέ; Ασφαλώς και νιώθεις! Τι καλύτερο χρώμα για να αντιπροσωπεύει τη διασκεδαστική και ερωτική προσωπικότητά σας από το χρώμα που σχετίζεται με την αγάπη, τη γλυκύτητα και το τσάκρα της καρδιάς; Σε κυβερνά η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, άλλωστε.

Το ροζ είναι μια προφανής επιλογή για εσάς, ως ζώδιο του αέρα που δίνει προτεραιότητα στη σχεσιακή αρμονία πάνω από όλα. Επιλέξτε ένα κολιέ από ροζ χαλαζία ακριβώς πάνω από το κέντρο της καρδιάς σας, ένα καθαρό ροζ μανικιούρ ή φυσικά ένα απαλό ροζ κραγιόν για καθημερινή χρήση.

Σκορπιός: Μαύρο

Αν υπάρχει κάτι που το ζώδιό σας είναι γνωστό για τον Σκορπιό, αυτό είναι το μυστήριο -τόσο φυσικά, το δυναμικό σας χρώμα είναι μαύρο. Είστε αυτός που έλκεται από τα ταμπού, τον αποκρυφισμό και όλα τα αόρατα πράγματα, και ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που βρίσκεται πιο μακριά από τον ήλιο στο ηλιακό μας σύστημα.

Ένας Σκορπιός στα μαύρα έχει απλά νόημα, είτε πρόκειται για ένα ολόμαυρο παπούτσι, ένα άγριο μαύρο μανικιούρ ή ακόμα και κυκλοθυμική διακόσμηση με μαύρες πινελιές παντού. Γιατί όταν έρθει σε σένα Σκορπιέ, σίγουρα δεν φοβάσαι το σκοτάδι.

Τοξότης: Μοβ

Το μοβ συνδέεται με τη σοφία και το τσάκρα του τρίτου ματιού, καθιστώντας το τέλειο χρώμα για εσάς Τοξότες. Άλλωστε, ο Τοξότης είναι γνωστός για το φιλοσοφικό του σερί, που προσπαθεί πάντα για ανώτερη μάθηση, γνώση και επέκταση. Μπορεί να είναι ένα «εξωστρεφές» χρώμα, και γι’ αυτό σας ταιριάζει απόλυτα.

Επίσης, δεν είστε από αυτούς που επιβραδύνουν ή μένουν σταθεροί, και το μοβ έχει στην πραγματικότητα την ταχύτερη δόνηση από οποιοδήποτε χρώμα. Ταιριάζει σωστά; Και στην περίπτωσή σας, η ενσωμάτωση του μωβ στη ζωή σας μπορεί να μοιάζει με μια νέα μοβ βαλίτσα για τις περιπέτειές σας, ένα μοβ σημειωματάριο για όλες τις φιλοσοφικές σας σκέψεις ή απλώς ένα αγαπημένο μοβ μπλουζάκι.

Αιγόκερως: Γκρι

Η ζωή μπορεί να μοιάζει με όλες τις δουλειές και δεν παίζει για σένα, Αιγόκερε, και ως εκ τούτου, το δυνατό σου χρώμα είναι γκρι. Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό το χρώμα είναι βαρετό ή στερείται φωτεινότητας, γνωρίζετε ότι το γκρι παίζει καθοριστικό ρόλο μεταξύ των άλλων χρωμάτων, όπως εσείς.

Είστε ένα ζώδιο της γης που εκτιμά τη δομή, την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά, και το γκρι είναι απλώς το χρώμα που σας βοηθά να μείνετε αφοσιωμένοι και να εργάζεστε σκληρά. Για να μην αναφέρουμε, όπως τα γήινα καφέ του Παρθένου, τα γκρίζα αποτελούν το θεμέλιο που μας στηρίζει, κάτι που μιλάει για την αξιόπιστη φύση σας.

Υδροχόος: Ανοιχτό μπλε

Εκεί που ο Καρκίνος είναι ένα σκούρο μπλε, που αντιπροσωπεύει τα βαθιά συναισθηματικά του νερά, αντιπροσωπεύεστε καλύτερα από το ανοιχτό μπλε, Υδροχόοι. Γνωστός και ως φέρων νερού, το καθήκον του Υδροχόου σε αυτή τη ζωή είναι να είναι το δοχείο για συναισθηματικά νερά, επιτρέποντάς τους να ρέουν. Με άλλα λόγια, είσαι αποστασιοποιημένος – έστω και λίγο απόμακρος μερικές φορές.

Το ανοιχτό μπλε, επομένως, είναι δροσερό και αναζωογονητικό, όπως το ιδιόρρυθμο και καινοτόμο πνεύμα σας. Από έναν καταγάλανο ουρανό μέχρι μια φυσική άνοιξη, νιώθετε εξίσου αναζωογονημένοι από αυτό το χρώμα και μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε στη δική σας γκαρνταρόμπα ή στο σπίτι σας.

Ιχθύς: Πράσινο θαλασσινό

Ιχθύς, ως το τελευταίο ζώδιο της αστρολογικής χρονιάς αλλά και το τελευταίο ζώδιο του νερού, το δυναμικό σας χρώμα είναι το θαλασσινό πράσινο. Είστε ένα ζώδιο γνωστό ότι είστε λίγο αιθέριοι, ευφάνταστοι και συναισθηματικοί, και το θαλασσινό πράσινο αποτυπώνει τέλεια το μοναδικό σας πνεύμα.

Δεν είναι πολύ μπλε, ούτε πολύ πράσινο, αλλά συνδέεται στενά με τον ωκεανό και όταν φοράτε αυτό το χρώμα (ή το χρησιμοποιείτε ως χρώμα έμφασης στη διακόσμησή σας), θα νιώσετε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με τα δικά σας συναισθηματικά νερά, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε αυτή την καταπραϋντική ποιότητα των αποχρώσεων.

 

Πηγή: allyou.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ