Αλμπέρτο Μποτία: Καμάρωσε την Ελένη Φουρέιρα από τις πρώτες σειρές στη συναυλία της στο Κατρακειο – Βίντεο

Αλμπέρτο Μποτία: Καμάρωσε την Ελένη Φουρέιρα από τις πρώτες σειρές στη συναυλία της στο Κατρακειο - Βίντεο

Μια μοναδική συναυλία παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα το Σάββατο 21/7 στο κατάμεστο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας της, η οποία ξεκίνησε προ εβδομάδων από τη Θεσσαλονίκη.

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα, μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live Productions, έρχεται ως επιστέγασμα ακόμα μίας δημιουργικής και επιτυχημένης χρονιάς, στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, κυκλοφόρησε super hits όπως τα πρόσφατα «Αεροπλάνο» και «Αριστούργημα» τα οποία «σαρώνουν» στα digital streams και το YouTube, αλλά και έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα με διαμαντένιο album, με το «Poli_Ploki» που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Φυσικά από το πλευρό της Ελένης Φουρέιρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος την καμάρωνε διακριτικά από τις πρώτες σειρές του θεάτρου.

 

@diamantiss_ @Foureira #foryou #fyp #fouryoupage #foureira ♬ πρωτότυπος ήχος – adiamantiss

Η Ελένη Φουρέιρα έχει επιλέξει να μη μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν επιλέγει ωστόσο να εκφραστεί για τα όσα όμορφα ζει το κάνει διακριτικά και επιλεγμένα.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε έξοδό τους στο Κολωνάκι, όπου ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φλέρταρε την τραγουδίστρια και η ίδια φάνηκε να γοητεύεται από τον εκείνον.

Στις 8 Ιουνίου 2024, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους σε μια εκκλησία, την οποία δε θέλησαν να αποκαλύψουν.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ερμής, ενώ νονοί του ήταν η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

 



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ