Παροξυσμός για την ΑΕΛ από 4 χιλιάδες φιλάθλους στην πρώτη της ομάδας (photostory)

Αφετηρία για μια νέα σεζόν γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες. Διότι για την ΑΕΛ μόνο αυτό υπάρχει. Δηλαδή η κορυφή. Άρα και η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού, επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Επομένως αυτός είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Εξάλλου, με αυτό στο μυαλό άρχισε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Καθώς περισσότεροι από 4.000 οπαδοί της ΑΕΛ ήταν εκεί

Για την ακρίβεια, στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της σεζόν. Ώστε να δείξουν έμπρακτα τη στήριξη σε όλα τα μέλη της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι θα είναι δίπλα στην ομάδα, σε αυτή την πορεία με τελικό προορισμό την Super League 1. Με συνθήματα, χειροκρότημα και επευφημίες, έστειλαν το μήνυμα πώς θα είναι ο 12ος παίκτης, αλλά και ο συνοδοιπόρος στο δρόμο που οδηγεί στην πρώτη κατηγορία.

Ακόμα μια σεζόν που ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε τον καθιερωμένο αγιασμό στην AEL FC Arena. Επιπλέον έδωσε και την ευλογία του σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες. Άρα η ΑΕΛ να επιστρέψει στη Super League 1.

Ήταν όλοι εκεί στο AEL FC arena στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση των “βυσσινί”

Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες φίλαθλοι έδωσαν βροντερό παρών και έστειλαν μήνυμα πως και φέτος θα αποτελέσουν τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το “φόρτσα ΑΕΛάρα εοε οε πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε” και ταυτόχρονα έστελνε το μήνυμα πως φέτος θα είναι η χρονιά της ΑΕΛ.

Η ικανοποίηση ήταν μεγάλη σε όλους ,τόσο από την προσέλευση του κόσμου και την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, όσο και από τους φιλάθλους που είδαν για πρώτη φορά από κοντά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λίγο μετά τον αγιασμό και πριν ξεκινήσει η προπόνηση στον σύντομο χαιρετισμό τους όλοι επεσήμαναν πως όλοι μαζί ενωμένοι η ομάδα θα αλλάξει κατηγορία.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τόνισε χαρακτηριστικά: αυτή η ομάδα δεν είναι ένα αθλητικό σωματείο, δεν είναι μια ΠΑΕ, είναι η οικογένεια της Λάρισας. Είμαστε μέλη της ΑΕΛ, αυτής της οικογένειας. Φέτος τελειώνουν τα ψέματα. Η ΑΕΛ αλλάζει κατηγορία. Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι”.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Νταβέλης ανέφερε: φέτος είναι η χρονιά των μεγάλων υπερβάσεων και έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις.

Το μόνο που ζητάμε είναι η έμπρακτη στήριξή σας. Ελάτε όλοι μαζί για να αλλάξουμε κατηγορία.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας υπογράμμισε τα εξής: “φέτος είναι η χρονιά για να αλλάξει η ΑΕΛ κατηγορία. Πάμε όλοι μαζί και στο τέλος θα δικαιωθούμε”.

Τέλος ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος τόνισε: η ΑΕΛ μεγαλούργησε όταν ήταν όλοι ενωμένοι διοίκηση, ομάδα και κόσμος. Με αυτό το τρίπτυχο μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος.

Η έκπληξη της πρώτης ανοιχτής προπόνησης αναμφισβήτητα ήταν η είσοδος ενός αλόγου με αναβάτη την Μαριάνα Γκουνέλα(μέλος της εθνικής Ελλαδας υπερπήδησης εμποδίων) που φορούσε στολή της ομάδας και στο χέρι κρατούσε σημαία της ΑΕΛ.

Έκανε το γύρο του γηπέδου ενώ έπαιζε ο ύμνος της ομάδας και ο κόσμος χειροκροτούσε ενθουσιασμένος από το θέαμα που αντίκρυζε.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης έγινε και η κλήρωση της ΠΑΕ με δέκα εισιτήρια διαρκείας σε φιλάθλους (είχαν προμηθευτεί χαρτάκι με νούμερο κατά την είσοδό τους στο ΑEL FC arena).

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ