Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…

Μπήκαμε στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της SL2 ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη. Μια χρονιά ιδιαίτερη και σημαντική που στο τέλος της θα πρέπει να βρει την ΑΕΛ στη Σούπερ λίγκα.

Του Χρήστου Ευθυμίου

Οι βάσεις έχουν ήδη μπει εδώ και καιρό και τα πρώτα δείγματα έχουν φανεί. Το ρόστερ είναι γεμάτο και ποιοτικό, ενώ ταυτόχρονα η στελέχωση του δυναμικού στο ποδοσφαιρικό τμήμα μαρτυρά πως φέτος καλύφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά περασμένων ετών.

Σε αυτή την απαιτητική σεζόν καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι φίλαθλοι, που εκτός από την παρουσία τους στο γήπεδο θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα(στα εκτός έδρας ματς) τις τυχόν προκλήσεις που θα δεχτούν από τους “περίεργους” της κατηγορίας.

Αυτό το επισημαίνω γιατί βλέπω τις τελευταίες μέρες και μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος να γίνεται ο κακός χαμός στα social από οπαδούς άλλων ομάδων με σκοπό να “ανάψουν τα αίματα” και αυτή η κατάσταση να μεταφερθεί στα γήπεδα. Ο κίνδυνος τιμωρίας φέτος είναι μεγάλος(φάνηκε από τις ποινές που έχουμε μέχρι τώρα στη SL) και πρέπει όλοι να προστατέψουν με κάθε τρόπο την έδρα της ομάδας.

Βλέπουμε, διαβάζουμε ακούμε από διάφορα ΜΜΕ της επικράτειας  να έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προπαγάνδα λάσπης κατά της ΑΕΛ, για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων.

Μέσα σ’ αυτή την προπαγάνδα προκειμένου να κρύψουν την ανυπαρξία παραγόντων ομάδων που εξυπηρετούν από τις συνεχόμενες γκάφες τους, διαδίδουν ένα σωρό ανακρίβειες. Οι Λαρισαίοι δεν θα πρέπει με τίποτα να πέφτουν σε αυτό το τρυπάκι και να υιοθετούν όλα όσα διαβάζουν. Χρειάζεται φιλτράρισμα της κάθε είδησης και να κάνουν δεύτερες σκέψεις για το κάθε δημοσίευμα που βλέπουν.

O ”πόλεμος” ήδη ξεκίνησε και αν νομίζει κανείς πως δεν θα προσπαθήσουν καλοθελητές και “περίεργοι” να βάλουν τρικλοποδιές στην ΑΕΛ κάνει μεγάλο λάθος.

Το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό, ωστόσο απαιτείται σοβαρότητα και επαγγελματισμός ώστε να κατακτηθούν οι βαθμοί και με το καλημέρα να εδραιωθούν οι “βυσσινί” στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και καλείται η ΑΕΛ αυτό να το κάνει πράξη.

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ