Άκης Πετρετζίκης: Αυτό είναι το πρωινό που φτιάχνει για τον γιο του Αχιλλέα για το σχολείο του

Άκης Πετρετζίκης: Αυτό είναι το πρωινό που φτιάχνει για τον γιο του Αχιλλέα για το σχολείο του

Ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε βήμα βήμα, μέσα από ένα νέο του βίντεο στο Tik Tok, την προετοιμασία για το πρωινό του γιου του Αχιλλέα για το σχολείο του.

Ο Άκης Πετρετζίκης αναφέρει στο βιντεο: «Η καλή σχολική χρονιά από το πρωί φαίνεται! Το ταπεράκι του Αχιλλέα είναι έτοιμο», δείχνοντας το ιδιαίτερο τοστ μαζί με τους ξηρούς καρπούς και τα φρούτα που συμπληρώνουν το τάπερ του γιου του.

Ο γνωστός σεφ σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Καλύτερα δε γίνεται» είχε δηλώσει: «Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο για να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί, αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς.

Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο».

Δείτε το βίντεο:

@akis_petretzikis

Τα σχολεία ξεκίνησαν και μαζί… και τα ταπεράκια! Καλή σχολική χρονιά σε όλους! 🎒 #hellmanns #hellmannsgr #sostishellmanns #backtoschool #school #schoollunch #schooldays #recipe #easyrecipe #kidsrecipes #lunchbox #kidslunchbox #fyp #foryoupage #foryou

♬ Just a Cloud Away – Pharrell Williams



Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ