Livestreaming – Η έναρξη της «Βραδιάς Ερευνητή» στην Κάσο

αρχείο λήψης (19)

Κάθε χρόνο πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες σε 25 χώρες σε περισσότερες από 350 ευρωπαϊκές πόλεις μετέχουν στη Βραδιά του Ερευνητή, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον υπέροχο κόσμο της έρευνας.
Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, συνεπές στο ραντεβού του για ενδέκατη συνεχή χρονιά, συνδέεται και φέτος με τη μεγάλη Ευρωπαϊκή γιορτή της Έρευνας “European Researchers’ Night” και διοργανώνει τη Βραδιά του Ερευνητή στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και για όλα τα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Κέντρα της Αττικής, πάντα στην πρώτη γραμμή για την επανάσταση της γνώσης και της καινοτομίας.

Η κήρυξη της Εναρξης

Φέτος η κήρυξη της Έναρξης της Βραδιάς του Ερευνητή πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο ηρωικό νησί της Κάσου, που γιορτάζει τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα, με παρουσίαση της συμβολής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και των συνεργαζόμενων φορέων στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της αειφόρου ανάπτυξης της Κάσου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από τον Πρύτανη του ΕΜΠ, Καθηγητή Ι.Κ. Χατζηγεωργίου, την Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΜΠ Α. Μοροπούλου, Επιστημονικά Υπεύθυνη της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ, και τον Β. Βασιλειάδη, Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Καρνάγιων – Ναυπηγείων.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση σε livestreaming

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ