Συστάσεις προς ΠΑΕ Μακεδονικός: “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ψάχνουμε ποτέ σχοινί”

Του Χρήστου Ευθυμίου

Με έκπληξη διαβάσαμε την προσβλητική και ειρωνική συνάμα καταγγελία του metrosport.gr για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ΑΕΛ κατά του δικέφαλου του Βορρά..! Όχι γιατί ήταν ψευδής και αβάσιμη αλλά γιατί είναι προβοκατόρικη και υποκριτική.

https://www.metrosport.gr/algeini-entyposi-apo-ta-yvristika-ton-opadon-tis-ael-gia-thessaloniki-kai-paok-1042347

Καταρχήν ξεκαθαρίζουμε ότι η διοίκηση της ΑΕΛ σέβεται και εκτιμά όλες τις Ελληνικές ομάδες και αλίμονο εάν όλες αυτές απολογούνταν για τα συνθήματα των οπαδών τους γενικότερα!

Εφόσον όμως οι του Μακεδονικού ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, προφανώς ξεχνούν τη δυσφορία που προκάλεσαν πέρυσι στο δικέφαλο του Βορρά κατά τη σύναψη της «ερωτικής» σχέσεως τους με το δικέφαλο του νότου(λέγε με ΑΕΚ όταν μπορούσα και καθόριζα τα play off του βορείου ομίλου υπέρ Λεβαδειακού), μόνο και μόνο για να μπορέσει η ομάδα του Μακεδονικού να παίξει στα play off αντί των play out…!

Και επειδή όλοι μας τον «διαβάσαμε» αυτόν τον ξαφνικό έρωτα από την ομάδα του Μακεδονικού πέρυσι, καλό θα ήταν οι διοικούντες του να μην εκτίθενται τόσο ανεπανόρθωτα μέσα από τα ΜΜΕ τους, καθώς ο θυμόσοφος υπενθυμίζει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου ποτέ δεν ψάχνουμε σκοινί!

 

 

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ