Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε και φέτος, η υφυπουργός κ. Ζέττα Μακρή

Resizer_17264971220631

Για 10η χρονιά, η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή, οι συνεργάτες του πολιτικού της γραφείου, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη», εθελοντές και νέοι αιμοδότες πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία, με πρωτοβουλία της κ. Μακρή.

Μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες, όπως έγινε γνωστό, συγκεντρώθηκαν τριάντα τρεις φιάλες αίμα, με την τεχνική υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και του Βασίλη Ηλιόπουλου και τη συνεργασία της «Αλληλεγγύης» και της προέδρου του Συλλόγου Ανδρομάχης Ροϊλού.

“Η συγκινητική ανταπόκρισή σας και η αγάπη σας για τον συνάνθρωπο πολλαπλασιάζονται μέσα από την αιμοδοσία και μεταφέρουν το σπουδαίο μήνυμα του εθελοντισμού και του σεβασμού στην αξία της ανθρώπινης ζωής και της κάθε σταγόνας αίματος.  

Στην 11η εθελοντική αιμοδοσία ας προσπαθήσουμε να γίνουμε περισσότεροι και να ενισχύσουμε, ακόμα πιο πολύ, την αισιοδοξία και την πίστη στη δύναμη της συλλογικής μας ευθύνης, γιατί όλοι μαζί τα καταφέρνουμε καλύτερα” ανέφερε – μεταξύ άλλων – η υφυπουργός, σε δήλωσή της.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ