Συνάντηση πρέσβεων διοργανώθηκε στην Σκιάθο

Resizer_17264958901925

Τους Πρέσβεις των χωρών, οι πολίτες των οποίων επιλέγουν τη Σκιάθο, ως τόπο διακοπών τίμησε ο Δήμος Σκιάθου, στο πλαίσιο δράσεων εξωστρέφειας και συνεργειών για τη προβολή του προορισμού. Ειδικότερα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, παρέστησαν ο Πρέσβης του Βελγίου Marc Calcoen, ο Πρέσβης του Ισραήλ Noam Katz, η  Πρέσβης της Λιθουανίας Lina Skerstonaitė, και η Πρόξενος της Βρετανίας  Alexandra Gregory.

Όπως ανέφερε και στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, πρόκειται για μία τιμητική συνάντηση που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά με στόχο να γνωρίσουν οι Πρέσβεις την Σκιάθο μέσα από ένα διήμερο ξενάγησης στα σημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος και φεύγοντας να γίνουν Πρέσβεις της Σκιάθου εκτός από Πρέσβεις των χωρών τους.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Αλέκο Ευσταθίου, ο Δήμος Σκιάθου θα συνεχίσει τις προσπάθειες για απευθείας πτήσεις από το Βέλγιο στη Σκιάθο με σκοπό το άνοιγμα στην βελγική αγορά. Όσον αφορά στις αγορές της Βρετανίας, του Ισραήλ και της Λιθουανίας, τόνισε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει την εξαιρετική συνεργασία που έχει με τις χώρες αυτές για ακόμη μεγαλύτερη εισροή επισκεπτών.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ