Τρία βασικά προϊόντα μακιγιάζ για ένα τέλειο βλέμμα

Τρία βασικά προϊόντα μακιγιάζ για ένα τέλειο βλέμμα

Το μακιγιάζ έχει τη δύναμη να ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας, να τονώνει την αυτοπεποίθησή σας και να εκφράζει το στυλ σας. Είτε πρόκειται για φυσική είτε για τολμηρή εμφάνιση, το να έχετε τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το μολύβι φρυδιών, το gel φρυδιών και η μάσκαρα είναι τα απαραίτητα καλλυντικά που μπορούν να σας μεταμορφώσουν. Η σωστή χρήση τους μπορεί να απογειώσει το βλέμμα σας και να αναδείξει το πρόσωπό σας.

Μολύβι φρυδιών: Οριοθετώντας τα φρύδια σας με ακρίβεια

Το μολύβι φρυδιών είναι σημαντικό στοιχείο στο μακιγιάζ, γιατί γεμίζει με ακρίβεια τις περιοχές του φρυδιού που είναι αραιές και τους δίνει σχήμα. Το κλειδί είναι να επιλέξετε ένα μολύβι που ταιριάζει με το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας και να το εφαρμόσετε με μικρές ανοδικές κινήσεις για να μιμηθείτε τις φυσικές τρίχες. Μετά βουρτσίζετε απαλά τα φρύδια σας για να αναμειχθεί ομοιόμορφα το προϊόν.

Ένα καλά σχεδιασμένο φρύδι μπορεί να δώσει στο πρόσωπό σας περισσότερη δομή και να ανοίξει τα μάτια σας, κάνοντας το μακιγιάζ σας να ξεχωρίζει.

Launchmetrics Spotlight

Διάφανο gel φρυδιών: Δαμάζοντας τα φρύδια σας

Το διαφανές τζελ δαμάζει τις ατίθασες τρίχες και προσφέρει μια απαλή σταθερότητα που κρατά τα φρύδια σας στη θέση τους όλη την ημέρα, χωρίς να προσθέτει χρώμα. Είναι ιδανικό για εσάς που αγαπάτε το minimal μακιγιάζ. Είτε χρησιμοποιείται μόνο του, είτε πάνω από το μολύβι φρυδιών για πρόσθετη ευκρίνεια, το διαφανές τζελ φρυδιών διασφαλίζει ότι τα φρύδια σας παραμένουν τακτοποιημένα και στη θέση τους.

Επιλέξτε το νέο Infaillible 24H Brow Lamination Gel της L’Oréal Paris που είναι σχεδιασμένο για να ανασηκώνει και να γεμίζει τα φρύδια, χαρίζοντας τους μέγιστο κράτημα για έως και 24 ώρες, χωρίς να δημιουργούνται κόμποι ή νιφάδες. Το γωνιακό βουρτσάκι είναι ιδανικό για εύκολη εφαρμογή του προϊόντος, ενώ η σύνθεση του αντιστέκεται στον ιδρώτα, δεν κολλάει και δεν αφήνει υπολείμματα.

Launchmetrics Spotlight

Μάσκαρα: Απογειώνοντας τις βλεφαρίδες σας

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο μεταμορφωτικά προϊόντα μακιγιάζ. Μια μάσκαρα για όγκο και μήκος, πυκνώνει και επιμηκύνει τις βλεφαρίδες σας, δίνοντάς τους μια πιο γεμάτη, πιο έντονη εικόνα. Είναι ιδανική για όσες έχουν αραιές ή κοντές βλεφαρίδες και θέλουν να δημιουργήσουν ένα πιο αισθητό αποτέλεσμα. Μια μάσκαρα για καμπύλη είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δημιουργεί υπέροχες τοξωτές βλεφαρίδες που κρατούν όλη την ημέρα.

Για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα της μάσκαρας, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες. Πιέστε το απαλά στις βλεφαρίδες σας για λίγα δευτερόλεπτα πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα. Κατά την εφαρμογή, εστιάστε στη ρίζα των βλεφαρίδων σας, προχωρώντας μέχρι τις άκρες κάνοντας ζιγκ-ζαγκ για να αποφύγετε τη συσσώρευση. Εφαρμόστε τη μάσκαρα κουνώντας το ραβδί στη βάση των βλεφαρίδων σας και σαρώνοντας προς τα πάνω.

Αποκτήστε τις βλεφαρίδες των ονείρων σας και διατηρήστε τες για 24ώρες, με τη νέα μάσκαρα μακράς διάρκειας Panorama της L’Oréal Paris. Η νέα αυτή μάσκαρα για όγκο και μήκος διαχωρίζει τις βλεφαρίδες, δεν κάνει κόμπους, δεν μεταφέρεται και δεν μουτζουρώνει. Χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη σε όλα τα μήκη ακόμη και των επιμέρους βλεφαρίδων από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού, πετυχαίνοντας μέγιστο πανοραμικό όγκο και 1.4 φορές μεγαλύτερο βλέμμα.

Τρία βασικά προϊόντα μακιγιάζ για ένα τέλειο βλέμμα appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ