Βοσνιάδης: Αναλαμβάνει την ΑΕΛ με στόχο να την οδηγήσει στη Super League

Ο πολύπειρος τεχνικός με τις 4 ανόδους σε μια δεκαετία

Εποχή Βοσνιάδη ξεκίνησε την Τετάρτη στην ΑΕΛ, καθώς η λαρισινή ΠΑΕ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο 63χρονος προπονητής με την μεγάλη εμπειρία και την πλούσια καριέρα έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων (κάτι που η ΑΕΛ χρειάζεται φέτος) την άνοδο 4 ομάδων  στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός την περσινή σεζόν οδήγησε στη “γη της επαγγελίας” την Athens Kallithea με απολογισμό 21 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο αυτόν του νότου, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούσαν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και την πολυπόθητη άνοδο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βοσνιάδης την τελευταία δεκαετία έχει οδηγήσει στη Super League εκτός της Athens Kallithea και τους Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Κέρκυρα. Αναμφισβήτητα έχει την εμπειρία, ξέρει από πρωταθλητισμό και γνωρίζει πως να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε η διοίκηση των “βυσσινί” να τον επιλέξει και να τον εμπιστευτεί με μοναδικό στόχο την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, καθώς σε διάστημα οκτώ ημερών η ΑΕΛ θα δώσει τρία ματς εντός έδρας, δύο για το πρωτάθλημα(Σάββατο 21/9 με Καβάλα και Κυριακή 29/9 με Διαγόρα Ρόδου) και ένα για το Κύπελλο Ελλάδας(Πέμπτη 26/9 με Πανσερραϊκό).

https://monobala.gr/alekos-vosniadis-o-archontas-ton-anodon-vids/

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ