Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιόν

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιόν

Έτοιμος να φορέσει ξανά το ευρωπαϊκό του κοστούμι είναι ο Ολυμπιακός.

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στη νέα League Phase του Europa League, απέναντι στη Λιόν το βράδυ της επόμενης Πέμπτης (26/09, 22:00) και η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του League phase του UEFA Europa League απέναντι στη Lyon, που θα διεξαχθεί στο «Groupama Stadium» την Πέμπτη 26/09/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

α εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη (19/09, 13:00) έως την Παρασκευή (20/09, 16:00) ή έως την εξάντλησή τους (με δικαίωμα αγοράς ενός {1} εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γαλλία). Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, η ημερομηνία γέννησης και ο κωδικός εισιτηρίου που θα βρείτε στο Gov.gr Wallet σας ή στο επιβεβαιωτικό email αγοράς.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους από τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας, η διάθεση των εισιτήριων θα συνεχιστεί την Παρασκευή 20/09 από τις 17:00 ή έως την εξάντλησή τους. Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι το ονοματεπώνυμο με λατινικούς χαρακτήρες, η ημερομηνία γέννησης και η κάρτα φίλαθλου του ερασιτέχνη ανά εισιτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα στη Lyon απαγορεύεται να μεταβούν μεμονωμένα στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να μεταβούν στο meeting point, το Eurexpo Lyon (an Exibition Center, Adress: Eurexpo Visiteurs Ouest, Boulevard de l’Europe, 69630 Chassieu), από τις 17:45 (τοπική ώρα) κι έπειτα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 22€».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ