ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Τισουντάλι, υπολογίζεται για Βόλο

ΠΑΟΚ: «Μέσα» ο Τισουντάλι, υπολογίζεται για Βόλο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο (21/09) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου», ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ταρίκ Τισουντάλι να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, όχι όμως και τους Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή που παραμένουν στα πιτς.

Ο Τισουντάλι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο. Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (19.09) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ

«Οι Πρωταθλητές συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την δεύτερη εκτός έδρας πρόκληση της φετινής Super League κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι κατοχής και στη συνέχεια τα ηνία ανέλαβε ο προπονητής για μερικές ασκήσεις που αφορούσαν την επιθετική τακτική της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό τουρνουά, σε υψηλό τέμπο.

Ο Μπράντον Τόμας υποβλήθηκε σε θεραπεία κι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Αντώνης Τσιφτσής. Ο Ταρίκ Τισουντάλι προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη (19.09) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ