Άρης: Με Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό – Νοκ άουτ ο Φαμπιάνο

Άρης: Με Μάγιο κόντρα στον Ολυμπιακό - Νοκ άουτ ο Φαμπιάνο

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της πρωινής προπόνησης του Άρη, για την κατάσταση της υγείας του Ούγκο Μάγιο.

Ο Ισπανός δεξιός μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ολοκλήρωσε την προπόνηση χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε και πάλι ο Φαμπιάνο, που τέθηκε νοκ άουτ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21/09, 20:00), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής), στην οποία συμμετείχε ο Ούγκο Μάγιο (ο Φαμπιάνο Λέισμαν έκανε θεραπεία)».

Ετοιμάζει Βέλεθ ο Μάντζιος

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Φαμπιάνο, η κατάσταση του οποίου θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες, ως παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Αυτή, πάντως δεν θα είναι και η μοναδική αλλαγή στο βασικό σχήμα, ενώ ο Άκης Μάντζιος θα κάνει τις τελικές του δοκιμές στη σημερινή προπόνηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Φαμπιάνο θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα εκτίσει την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

| in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…