Μπούλινγκ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

Σύμφωνα με την Ολγα Γεροβασίλη, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, ήταν μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους». Για να στηρίξει του λόγου της το αληθές ανέφερε πως εκτός απ’ τη Νοτοπούλου κι άλλοι δέχθηκαν μπούλινγκ από εκείνον. Δεν ήμουν μπροστά ώστε να ξέρω ποια συριζαϊκή πλευρά έχει δίκιο. Ωστόσο, ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να σε υποτιμήσει με οποιονδήποτε τρόπο αν δεν του το επιτρέψεις.

Υπηρέτες

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τώρα έχει υπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι το κόμμα του και τον χώρο του», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης. Πώς; Αναιρώντας τις απόψεις του μέσα σε 24 ώρες, μιλώντας για μαύρα χρήματα, κατηγορώντας κομματικά στελέχη για διαπλοκή κτλ, κτλ. Δεν έχουν άδικο να σκέφτονται έτσι οι συριζαίοι. Ξεχνούν, όμως, πως και πριν εμφανιστεί, διάφοροι σύντροφοι φρόντιζαν να ανεβαίνουν τα γαλάζια ποσοστά κάθε φορά που άνοιγαν το στόμα τους. Το πρόβλημα των υπηρετών της ΝΔ προϋπήρχε.

Σήμα

Ενας από τους 11 γαλάζιους που υπέγραψαν την ερώτηση στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, ο Χρήστος Μπουκώρος, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει κανένα σήμα στην κυβέρνηση» πίσω απ’ τις λέξεις του κειμένου της. Το συνέταξαν επειδή αγωνιούν για τα κόκκινα δάνεια του μέσου ψηφοφόρου τους, ισχυρίζονται. Εντάξει, ως γνωστόν, οι απόψεις για την αλήθεια είναι σχετικές. Οπότε, αν η λαϊκή Δεξιά της ΝΔ νομίζει ότι μπορεί να βελτιώσει την κυβέρνησή της, έτσι είναι. Τι κι αν το μέτρο σύγκρισης που χρησιμοποιεί είναι η Λατινοπούλου;

Μεταναστευτικό

Επισήμαναν στον Μάκη Βορίδη την κριτική που ασκούν στην κυβέρνηση για το Μεταναστευτικό τα κομματίδια δεξιά της Δεξιάς, κι εκείνος αναρωτήθηκε τι παραπάνω θα έκαναν αυτά προτού διαπιστώσει ότι «δεν υπάρχει αυστηρότερη μεταναστευτική πολιτική από αυτήν που ακολουθεί η κυβέρνηση, σε ολόκληρη την Ευρώπη». Φήμες ότι τον άκουσε ο Ορμπαν κι αγχώθηκε πως θα χρειαστεί να στείλει περισσότερα βαγόνια με μετανάστες στις Βρυξέλλες ελέγχονται ως αναληθείς.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ