Επικό: Ο Καντίροφ κατηγορεί τον Μασκ ότι απενεργοποίησε το Tesla που του χάρισε

Επικό: Ο Καντίροφ κατηγορεί τον Μασκ ότι απενεργοποίησε το Tesla που του χάρισε

Ο Τσετσένος ηγέτης Ραμζάν Καντίροφ κατηγόρησε σήμερα (19/9) τον Ιλον Μασκ, τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της αυτοκινητοβιομηχανίας Tesla, ότι απενεργοποίησε εξ αποστάσεως το ηλεκτρικό όχημα παντός εδάφους Tesla Cybertruck που του είχε δωρίσει τον Αύγουστο.

«Πρόσφατα, ο Μασκ απενεργοποίησε από μακριά το Cybertruck», παραπονιέται ο Καντίροφ με ανάρτησή του στο Telegram. «Δεν είναι ευγενικό εκ μέρους του Ίλον Μασκ να ενεργεί έτσι. Προσφέρει ακριβά δώρα από καρδιάς και μετά τα απενεργοποιεί εξ αποστάσεως», προσθέτει.

Η μετατροπή του Tesla σε… τανκ και η διάψευση του Μασκ

Προ ημερών, ο Καντίροφ είχε αναρτήσει βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί ένα όχημα Tesla Cybertruck, στην κορυφή του οποίου είχε τοποθετήσει κάτι που έμοιαζε με πολυβόλο. Στο βίντεο ακουγόταν να λέει ότι θα έστελνε το όχημα στο ουκρανικό μέτωπο.

Ο Καντίροφ εξέφραζε, δε, επαίνους για το όχημα και τον ιδιοκτήτη της Tesla Motors, Έλον Μασκ.

Στην ανάρτησή του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram τον αποκαλούσε «τον ευφυέστερο άνθρωπο της σύγχρονης εποχής» και τον προσκαλούσε να επισκεφθεί την Τσετσενία.

«Περιμένουμε τα μελλοντικά προϊόντα σας που θα μας βοηθήσουν να τελειώσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», έγραφε, χρησιμοποιώντας την επίσημη ορολογία με την οποία περιγράφει η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Λίγα 24ωρα μετά, Μασκ διέψευσε ότι είχε χαρίσει το όχημα στον Καντίροφ. «Είσαι σοβαρά τόσο καθυστερημένος που νομίζεις ότι δώρισα ένα Cybertruck σε έναν Ρώσο στρατηγό;», είχε γράψει κάτω από σχόλιο χρήστη του Twitter. Κάπου εκεί, όπως όλα δείχνουν, ξεκίνησε κόντρα μεταξύ των δυο ανδρών.

Σήμερα, δε, ο Καντίροφ είπε ότι το όχημα χρησιμοποιήθηκε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις και στάλθηκε στην Ουκρανία «όπου τα πήγε θαυμάσια».

Ο 47χρονος Καντίροφ στηρίζει άνευ όρων τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και λέει ότι έχει στείλει χιλιάδες στρατιώτες να βοηθήσουν τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ