Για να δώσει συνέχεια στο BCL ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Οραντέα

Για να δώσει συνέχεια στο BCL ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Οραντέα

«Ποδαρικό» στην αγωνιστική περίοδο 2024-25 κάνει απόψε (19/9, 19:00) η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν.

Ο «Δικέφαλος του βορρά» αντιμετωπίζει την Οραντέα από τη Ρουμανία στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του 3ου προκριματικού τουρνουά του Basketball Champions League, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στην Αττάλεια, και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό «ταξίδι» του.

Ο επόμενος αντίπαλος εφόσον περάσει

Εφόσον η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Οραντέα, θα προκριθεί στον τελικό του 3ου προκριματικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ημιτελικού, στον οποίο «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» η τουρκική Αλιαγκά Πετκιμσπόρ και η γαλλική Σολέ (19/9, 21:30).

Εάν οι Θεσσαλονικείς επικρατήσουν και στον τελικό του 3ου προκριματικού τουρνουά, θα ενταχθούν στον 2ο όμιλο της κανονικής περιόδου του BCL, τον οποίο συμπληρώνουν η Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία), η Οστάνδη (Βέλγιο) και η Κινγκ Σέτσιν (Πολωνία).

Εάν, όμως, ο ΠΑΟΚ ηττηθεί στον ημιτελικό με την Οραντέα ή στον τελικό, μένει εκτός συνέχειας στο BCL, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν δηλώσει στη FIBA ότι θα συνεχίσουν στο FIBA Europe Cup. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κληρωθεί στον 9ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Πόρτο (Πορτογαλία), Σόλνοκι (Ουγγαρία) και Λίμπουργκ (Βέλγιο).

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ