Για στυλάτους άντρες: Πώς να συνδυάσουμε τα γυαλιά ηλίου μας;

Για στυλάτους άντρες: Πώς να συνδυάσουμε τα γυαλιά ηλίου μας;

Στις μέρες μας, τα ανδρικά γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο ένα αξεσουάρ που θα συμπληρώσει την όρασή σας, αλλά και μια απαραίτητη προστασία για τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV. Τα ανδρικά μοντέλα είναι ένας κομψός τρόπος για να ξεχωρίσετε με την ατομικότητά σας και να αναδείξετε την αίσθηση της μόδας. Ο σωστός συνδυασμός τους με το συνολικό σου ντύσιμο προκαλεί εντύπωση και αποπνέει αυτοπεποίθηση και κομψότητα στους γύρω σου.

Να θυμάστε ότι εκτός από τους τρόπους συνδυασμού, όταν ψάχνετε για ανδρικά γυαλιά ηλίου, άλλοι παράγοντες είναι απαραίτητοι, όπως το σχήμα του προσώπου και η προσωπική σας άνεση. Εάν συμμορφωθείτε με αυτά, θα βρείτε εύκολα τα κατάλληλα για εσάς. Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα γύρω από τις τάσεις, όπως τα πάντα μοντέρνα aviators ή τύπος μάσκας, αλλά υπάρχουν και κλασικές ρετρό επιλογές που δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος. Είναι σημαντικό να ξέρεις ποιες προσφορές σου ταιριάζουν περισσότερο και με ποια outfits μπορούν να συνδυαστούν.

Μην ξεχάσετε να σκεφτείτε και τα μαλλιά και τα γένια σας. Επηρεάζουν επίσης τη συνολική εικόνα σας όταν αναζητάτε τα κατάλληλα ανδρικά μοντέλα και τρόπους να τα συνδυάσετε. Σκεφτείτε και την επιλογή του χρώματος, καθώς καλό είναι να επιλέξετε πιο ουδέτερες σειρές, καθώς θα συνδυαστούν εύκολα.

Βρίσκοντας το σωστό στυλ

Αν και υπάρχουν πολλοί παράγοντες για την επιλογή του σωστού στυλ ανδρικών γυαλιών, ο πιο βασικός από αυτούς είναι το σχήμα του προσώπου. Σε σχέση με αυτό θα πρέπει να επιλέγονται γυαλιά οράσεως για να το ισορροπούν και να τονίζουν τα χαρακτηριστικά σας. Ακολουθούν οι βασικές φόρμες και ορισμένες πληροφορίες που θα σας καθοδηγήσουν σε ποιες να απευθυνθείτε:

  • τετράγωνα πρόσωπα – έχουν πιο έντονα γωνιακά χαρακτηριστικά, πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλό να στοιχηματίζετε σε οβάλ ή στρογγυλά αρσενικά μοντέλα για να το εξισορροπήσετε.
  • στρογγυλά πρόσωπα – εδώ είναι καλό να επιλέξετε επιλογές με πιο έντονα σχήματα. Τα τετράγωνα μοντέλα και οι πιο τολμηροί σκελετοί έχουν την ευκαιρία να ταιριάζουν απόλυτα σε ένα ανδρικό πρόσωπο αυτού του τύπου.
  • οβάλ πρόσωπα – οι άνθρωποι με οβάλ σχήμα προσώπου είναι τυχεροί γιατί σχεδόν οτιδήποτε τους ταιριάζει. Το κύριο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε εδώ είναι ο συνδυασμός με το ντύσιμο. Λάβετε επίσης υπόψη το χτένισμα και το σχήμα της γενειάδας.

μια τεκμηριωμένη επιλογή και θυμηθείτε ότι το κύριο πράγμα από το οποίο πρέπει να καθοδηγηθείτε είναι το προσωπικό σας στυλ και μοναδικότητα. Έτσι θα αποπνέετε αυτοπεποίθηση και θα φαίνεστε όμορφα.

Συνδυασμός γυαλιών ηλίου με ρούχα

Γνωρίζοντας το σχήμα του προσώπου σας, το επόμενο πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για να συνδυάσετε σωστά αυτό το λειτουργικό αξεσουάρ είναι το στυλ ντυσίματος σας. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα τα οράματά σας:

  • casual ντύσιμο – για να πετύχετε έναν αρμονικό συνδυασμό με τα casual outfit σας, επιλέξτε κλασικά μοντέλα σε χρώματα όπως το μαύρο και το καφέ. Συνδυάζονται τέλεια με τζιν και sneakers, που συχνά αποτελούν τη βάση αυτού του styling. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα φαρδύ καλοκαιρινό πουκάμισο, έτσι θα δείχνετε πολύ κομψή. Εξαιρετικά μοντέρνα αυτή τη στιγμή για τέτοιες εμφανίσεις είναι ο προτεινόμενος τύπος μάσκας.
  • επίσημα ρούχα – απλά σχέδια σε καθαρά μοτίβα είναι κατάλληλα για επίσημα ρούχα. Οι κλασικοί σκελετοί σε μαύρο, σκούρο γκρι ή καφέ είναι μια καλή επιλογή. Το να το συνδυάσεις με παντελόνι και σακάκι στο ίδιο χρώμα θα ήταν ένας υπέροχος συνδυασμός και για πουκάμισο χρησιμοποιήστε κάτι πιο ανοιχτό για να πετύχετε αντίθεση. Οι επιλογές Aviator θα σας κάνουν υπέροχα.
  • αθλητικά – για αθλητικά, πάμε για συνδυασμό – γυαλιά και ωραίο καπέλο με γείσο. Επιλέξτε πολύχρωμους σκελετούς που ταιριάζουν με μπλουζάκια και αθλητικά παπούτσια. Αυτό θα κάνει την εμφάνισή σας πιο ενεργητική και ενδιαφέρουσα.

Να θυμάστε ότι εκτός από τον σωστό συνδυασμό, βασικό είναι και η άνεση. Εάν νιώθετε δυσφορία όταν φοράτε, ακόμη και το πιο όμορφο μοντέλο δεν θα γίνει το αγαπημένο σας.

Μια επιλογή από γυαλιά ηλίου για διαφορετικές περιστάσεις και καταστάσεις

Εκτός από τον σωστό συνδυασμό με το outfit που έχεις επιλέξει, σημαντική είναι και η περίσταση για την οποία θα επιλέξεις τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σου.

Εάν η επίσημη ενδυμασία σας έχει επιλεγεί για μια επαγγελματική συνάντηση, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα εμφανίσιμο ανδρικό μοντέλο γυαλιών ηλίου. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε κομψούς σκελετούς και φιμέ γυαλιά. Αυτός ο συνδυασμός θα δημιουργήσει μια εκλεπτυσμένη και κομψή εικόνα.

Για όλα τα είδη αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως προπόνηση, πεζοπορία και άλλα, αναζητήστε ανδρικές επιλογές ανθεκτικές στις κρούσεις, καθώς και αυτές που δεν θα γλιστρήσουν εύκολα από το κεφάλι σας. Έτσι θα είστε ασφαλείς και προστατευμένοι, χωρίς συνεχές αίσθημα δυσφορίας. Τα αθλητικά ρούχα για άνδρες είναι συνήθως ελαφριά και με καλό αερισμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Για την παραλία ποντάρετε σε πιο εκκεντρικές προτάσεις. Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς σκελετούς, σε συνδυασμό με την παλέτα των μαγιό σας, θα προσθέσουν μια μεγάλη δόση στυλ. Επιλέξτε ποιοτικά μοντέλα που θα σας προστατεύουν καλά από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Οι τελευταίες τάσεις της μόδας στα ανδρικά γυαλιά ηλίου

Οι δυνατότητες στις τελευταίες τάσεις της μόδας για ανδρικά μοντέλα είναι ολοένα και πιο διαφορετικές. Καθαρές γραμμές, μεταλλικές πινελιές, ντεγκραντέ γυαλιά και κλασικά στυλ είναι τα πιο επίκαιρα αυτή τη στιγμή, αποκαλύπτει το skyoptic.gr.

Μερικές από τις μάρκες που μπορείτε να εμπιστευτείτε είναι κολοσσοί του κλάδου όπως η Guess, η Carrera και η Ray-Ban. Ωστόσο, να θυμάστε ότι εκτός από τον σωστό συνδυασμό και τις τρέχουσες τάσεις, το πιο σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη το προσωπικό σας γούστο και αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Γίνετε μοντέρνοι, κομψοί και απολαύστε τις ζεστές μέρες με αυτοπεποίθηση και τάξη.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ