Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion: Το απόλυτο μουσικό experience έρχεται για 19η χρονιά στο ΟΑΚΑ

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion: Το απόλυτο μουσικό experience έρχεται για 19η χρονιά στο ΟΑΚΑ

H Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας προσκαλεί στην απόλυτα θετική μουσική εμπειρία της χρονιάς!
Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, ο μεγαλύτερος και ο πιο θετικός μουσικός θεσμός της χώρας, έρχεται για 19η χρονιά, με ελεύθερη είσοδο την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στις 17:00, στο ΟΑΚΑ, έξω από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», στο P5.

Η πιο θετική συναυλία της χρονιάς, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, παρουσιάζει και φέτος ένα εντυπωσιακό line up! Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα προσφέρουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες ψυχαγωγίας με τις επιτυχίες τους και με πολλές εκπλήξεις, για περισσότερες από 6 ώρες μουσικής!

Στην Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion με την κορυφαία Ελένη Φουρέιρα, θα εμφανιστούν live οι Anastasia, FY, Lila, Mente Fuerte, Rack, Sidarta, με Guest Star τη σαρωτική Marina Satti!
Μαζί τους επίσης θα εμφανιστούν οι Apon, Display, Evangelia, Foxy Lee, Dimitris Giannoulos, Joanne, Juke, Silia Kapsis, Marina Lamprou, Lava & Ropex, Roi, Seno, Solid, Zaf!

Δείτε το line up της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion

Το απόλυτο μουσικό experience της χρονιάς θα παρουσιάσουν η Dat Lilly και η Venetia Kamara. Ενώ backstage hosts θα είναι ο Giannis Tsioras και η Upinthehype.

«Beat Your Blues» από την Amita Motion με την Ελένη Φουρέιρα και αγαπημένους καλλιτέχνες και DJ
Η Amita Motion μετατρέπει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια, μέσα από την πρωτοβουλία της «Beat Your Blues». Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, αγαπημένοι καλλιτέχνες και οι DJs Display, Arcade και Solid Grace, αντλούν έμπνευση από 3 Gen Zers που εκφράζουν τα blues τους και μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το beat που θα τους βοηθήσει να γεμίσουν θετική ενέργεια. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion το κοινό θα απολαύσει για πρώτη φορά live τα beats θετικής ενέργειας!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 στηρίζει το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ
Αναγνωρίζοντας την τεράστια δύναμη που έχει η μουσική στο να φέρνει θετική αλλαγή στη ζωή μας, με αφορμή την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 η Amita Motion στηρίζει φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων. Παράλληλα, το κοινό της ΗΘΕ 2024 θα έχει τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας στον 5ψήφιο αριθμό 19811, για να συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης του κοινωνικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ