Καφές σε πιπεριά; Καφετέρια παντρεύει το αναπάντεχο και εκπλήσσει τους πελάτες της

Καφές σε πιπεριά; Καφετέρια παντρεύει το αναπάντεχο και εκπλήσσει τους πελάτες της

Μπορούν να συνδυαστούν καφές και πιπεριά; Και όμως μπορούν! Μία καφετέρια στη Σαγκάη είχε την πρωτότυπη ιδέα του σερβιρίσματος του καφέ σε πράσινη πιπεριά και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το καινοτόμο ρόφημα, γνωστό ως «Green Pepper Latte», έχει γίνει αίσθηση στην πόλη και έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών, ενώ πολλά είναι και τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media, με τους χρήστες να εκθειάζουν το ρόφημα και την παρασκευή του να γίνεται viral.

Η καφετέρια, που βρίσκεται στην πολυσύχναστη παράκτια μητρόπολη της Κίνας, προσφέρει αυτό το αντισυμβατικό ποτό με μόλις 1,30 ευρώ. Σε σύντομο κλιπ που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ένα μέλος του προσωπικού φαίνεται να κόβει την κορυφή από μια πράσινη πιπεριά, να αφαιρεί τους σπόρους και να ρίχνει μέσα τον εσπρέσο. Στη συνέχεια προσθέτει αρκετό γάλα.

Η καφετέρια αναφέρει ότι το ρόφημα μετά από ένα χρόνο κυκλοφορίας του έχει γίνει ανάρπαστο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που αρνούνται να το δοκιμάσουν, υποστηρίζοντας πως καφές και πιπεριά δεν συνδυάζονται, αλλά και αυτοί που τονίζουν ότι πρόκειται για σπατάλη των λαχανικών.

«Έχει πιο φρέσκια γεύση;», αναρωτιέται ένας χρήστης του TikTok, ένα άλλος παρατηρεί ότι είναι «λιγότερο κόστος για τις επιχειρήσεις, δεν χρειάζεται να αγοράσουν φλιτζάνια και πιατάκια, φοβερή ιδέα».

Δείτε βίντεο από την παρασκευή του Green Pepper Latte

@asiafoodqueen It’s Coffee Time ☕#上熱門 #coffee #food #drink #streetfood #foodie #fyp #咖啡 ♬ Iced Coffee – Arthur Hill



Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ