Ολυμπιακός: Ταξιδεύει στο Παλέρμο για το φιλικό με την Τραπάνι

Ολυμπιακός: Ταξιδεύει στο Παλέρμο για το φιλικό με την Τραπάνι

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σιγά σιγά την προετοιμασία του για το νέα σεζόν, με τους Πειραιώτες να έχουν να δώσουν ακόμα ένα τελευταίο φιλικό, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρεθεί το απόγευμα της Παρασκευής (20/09, 19:40) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με σκοπό να αναχωρήσει για το Παλέρμο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τραπάνι Σαρκς σε φιλική αναμέτρηση την Κυριακή (22/9). Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες είχαν προγραμματίσει δύο φιλικά στην γείτονα χώρα, απέναντι στην Τραπάνι Σαρκς, όμως τελικά θα δώσουν μόνο ένα εξ αυτών, κάτι που ζήτησε η ίδια η ιταλική ομάδα κι έγινε δεκτό από τον Ολυμπιακό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις φιλικές αναμετρήσεις του, στρέφοντας στη συνέχεια την προσοχή στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, στο Super Cup της Ρόδου το διήμερο 28 με 29 Σεπτεμβρίου.

Το… πείραγμα Μιλουτίνοφ στον Βεζένκοφ για τη αξία του στο fantasy

Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σάσα Βεζένκοφ δείχνουν ήδη να ευχαριστιούνται τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό και τα πειράγματα μεταξύ των δύο φίλων δεν λείπουν. Στο πλαίσιο της φωτογράφισης για τη νέα σεζόν, η Euroleague ζήτησε από τον Σέρβο να παραδώσει στον φόργουορντ του Ολυμπιακού την κάρτα με το όνομά του από το παιχνίδι fantasy, όπου φίλοι του μπάσκετ από όλη την Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να φτιάχνουν τις δικές τους ομάδες χρησιμοποιώντας κάρτες παικτών της διοργάνωσης.

Αν κάποιος λοιπόν θελήσει να εντάξει στην ομάδα του τον Σάσα Βεζένκοφ, θα πρέπει να πληρώσει το μεγαλύτερο ποσό από κάθε άλλον παίκτη, μαζί με τον Μάικ Τζέιμς. Ο Μιλουτίνοφ κατευθύνθηκε προς τον Βεζένκοφ και ακολούθησε ο εξής διάλογος: «Πολύ ακριβή (σ.σ. η κάρτα). Είσαι ο πιο ακριβός παίκτης στην EuroLeague. Μόνο 16 (σ.σ. η τιμή του στο fantasy); Όχι εντάξει είναι. Καλά είναι. Θα μπορούσαν να βρουν μια καλύτερη φωτογραφία όμως… Θα το κάνω πόστερ στο σπίτι μου».



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα οι πρώτοι Έλληνες από τη Γάζα

| in.gr

in.gr | Ταυτότητα Διαχειριστής – Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη Ιδιοκτησία – Δικαιούχος…