Ομπράντοβιτς: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Ομπράντοβιτς: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Η έναρξη της Euroleague πλησιάζει, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να κάνει μια μίνι ανάλυση της συνολικής εικόνας που έχει η λίγκα αυτή την στιγμή, τονίζοντας πως θα ανέβει κι άλλο ο ανταγωνισμός.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στη Μονακό, επισημαίνοντας ότι το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα, αφήνοντας ουσιαστικά ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιας άλλη προσθήκης.

Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:

«Σχεδόν όλες οι ομάδες της Euroleague επένδυσαν στο σύνολο τους φέτος. Συνεπώς, περιμένω το επίπεδο της λίγκας να είναι πολύ ανεβασμένο φέτος. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο, κάτι που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ούτε η δουλειά μας στο Γαλλικό πρωτάθλημα θα είναι εύκολη.

Πλέον υπάρχουν 3 ομάδες της Euroleague στο πρωτάθλημα μας. Μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι χαρούμενος από το πως προετοιμαστήκαμε. Όσο περνούσαν οι εβδομάδες, αυξάνονταν τα ερωτηματικά στο κεφάλι μας. Δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες για μεγάλο διάστημα εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και των Ολυμπιακών αγώνων. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιο θα είναι το ρόστερ της επόμενης σεζόν».

Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ