Στο ντιμπέιτ θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι ηθικά και…

Στο ντιμπέιτ θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι ηθικά και...

“Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο πελαργός. Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο σε όλες τις δημοσκοπήσεις με διπλάσια ποσοστά σε σχέση με εκείνα πριν δύο χρόνια, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και του αγώνα όσων έμειναν στα δύσκολα”, σχολίασε αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις απόψε από τη Σπάρτη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Επανήλθε στην ανάγκη ηθικής δέσμευσης των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ότι την επομένη των εσωκομματικών εκλογών θα δώσουν τον πολιτικό αγώνα ως υποψήφιοι βουλευτές.

“Η ενότητα σφυρηλατείται αν δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος, στις επόμενες εθνικές εκλογές και οι έξι θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια. Στο επικείμενο ντιμπέιτ θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι -ηθικά και πολιτικά- ότι θα είναι υποψήφιοι στα εθνικά ψηφοδέλτια, όποιος και αν είναι σήμερα ο ρόλος τους” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

“Ζητώ στις 6 Οκτωβρίου να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μας και δεσμεύομαι ότι με αγώνα, πολιτικό ήθος και αξιοπιστία θα κάνουμε μεγάλο το ΠΑΣΟΚ. Πόρτα- πόρτα, χωριό-χωριό. Θέλω να θυμηθείτε τι παρέλαβα και τι πέτυχα σε μόλις δυόμισι χρόνια. Σπάσαμε τις μυλόπετρες της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που προδίκαζαν στις εθνικές εκλογές του 2023 ότι θα πέσουμε στο 5%, αν δεν πούμε “με ποιον θα πάμε”. Δεσμεύομαι ότι πολιτική γραμμή δεν αλλάζω. Η πολιτική γραμμή μου δεν δίνει γέφυρες σε τυχοδιώκτες και στη συντήρηση. Πολιτική γραμμή μου είναι η πολιτική αυτονομία, η σύγκρουση με τα συμφέροντα και ο καθημερινός αγώνας. Για να ενώσουμε όλες τις γενιές, να ενώσουμε τους ψηφοφόρους –είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είτε Νέα Δημοκρατία-  σε ένα πατριωτικό και προοδευτικό σχέδιο για να κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή και την κοινωνία πιο δίκαιη” κατέληξε.

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ