Τα τρία μεγαλύτερα trend στα μαλλιά για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025

Τα τρία μεγαλύτερα trend στα μαλλιά για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025

Ποια θα είναι τα πιο δημοφιλή χτενίσματα και κουρέματα τους επόμενους μήνες; Οι οίκοι έδωσαν απαντήσεις σε όλα μέσα από τα show τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 και εμείς τις συγκεντρώσαμε παρακάτω για να πάρετε έμπνευση.

Δείτε εδώ τα τα τρία μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025.

Xωρίστρα στο Πλάι

Ήταν η αγαπημένη όλων τη δεκαετία των 00s, μέχρι που η Gen Z έχρισε τη χωρίστρα στη μέση ως τη μόνη cool επιλογή. Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι, όμως, επιστρέφει, κάνοντας αβίαστα κάθε χτένισμα λίγο πιο κομψό, ρομαντικό, θηλυκό και μυστηριώδες. Μπορεί να «φορεθεί» με τα μαλλιά λιτά ή με κάποιο πιάσιμο.

Κορδέλες

Τα αξεσουάρ μαλλιών δεν είναι μόνο βολικά, αφού κρατούν αποτελεσματικά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο, κρύβουν τις bad hair days ενώ προσθέτουν και έξτρα πόντους στυλ στην εμφάνισή μας. Οι μεγάλες κορδέλες βγαίνουν στο προσκήνιο φέτος αποκτώντας ένα maximal statement χαρακτήρα που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Κυματισμοί

Η εποχή της κυριαρχίας των υπερβολικά στυλιζαρισμένων μαλλιών έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η φυσική υφή των σπαστών και σγουρών μαλλιών πλέον γιορτάζεται όσο και τα ίσια μαλλιά, προσδίδοντας χαρακτήρα και ξεχωριστό στυλ σε κάθε γυναίκα που επιλέγει να την αγκαλιάσει.

Φωτογραφίες: Launchmetrics Spotlight

Τα τρία μεγαλύτερα trend στα μαλλιά για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025 appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ