Τα τρία μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025

Τα τρία μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025

Ποιες θα είναι οι πιο δημοφιλείς τάσεις στο μακιγιάζ τους επόμενους μήνες; Ποιες υφές και χρώματα θα επιλέγουμε;; Οι οίκοι έδωσαν απαντήσεις σε όλα μέσα από τα show τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 και εμείς τις συγκεντρώσαμε παρακάτω για να πάρετε έμπνευση.

Blurred Lips

Eίναι ο πιο cool τρόπος να φορέσουμε κραγιόν. Τα θολά χείλη μοιάζουν σαν να έχουμε φάει μόλις κεράσια ή σαν να έχει φύγει το πρώτο έντονο χρώμα του κραγιόν. Αρκεί να εφαρμόσουμε χρώμα από μέσα προς τα έξω και με τα δάχτυλα ή με μια μπατονέτα να ταμπονάρουμε τις άκρες αφαιρώντας την ένταση.

Υγρό Εφέ

Τα λαμπερά ζουμερά χείλη θα είναι μαζί μας και το χειμώνα, παρόλο που μπορεί να τα έχουμε συνδυάσει με το καλοκαίρι. Χρειαζόμαστε σίγουρα ένα διάφανο lip gloss για κάθε μέρα, αλλά και ένα με χρώμα για τις βραδινές μας εμφανίσεις. Ευτυχώς, οι νέες εξελιγμένες φόρμουλες χαρίζουν λάμψη χωρίς την κολλώδη αίσθηση.

Μεταλλική Λάμψη

Χρυσή, ασημένια ή μπρονζέ σκιά στο πάνω βλέφαρο είναι η τάση. Και μπορεί να νομίζουμε ότι την έχουμε ξαναδεί, τη διαφορά όμως κάνει το ότι δεν χρειάζεται αυστηρή εφαρμογή με το πινελάκι αλλά και ότι η σκιά μπορεί να σταθεί μόνη της χωρίς καν μάσκαρα.

Φωτογραφίες: Launchmetrics Spotlight

Τα τρία μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2024-2025 appeared first on | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

Πηγή: marieclaire.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ