Τρόμος για 64χρονη: Την τύλιξε πύθωνας 4 μέτρων ενώ έπλενε τα πιάτα

Τρόμος για 64χρονη: Την τύλιξε πύθωνας 4 μέτρων ενώ έπλενε τα πιάτα

Ώρες τρόμου και αγωνίας πέρασε μία 64χρονη, όταν βρέθηκε στην «αγκαλιά» ενός πύθωνα τεσσάρων μέτρων και βάρους 45  κιλών.

Η Arrom Arunro από την Ταϊλάνδη έπλενε τα πιάτο στο σπίτι της όταν ξαφνικά ένιωσε ένα δάγκωμα στο δεξί της πόδι. Αρχικά πίστεψε ότι ήταν μια σαύρα αλλά όταν είδε ότι επρόκειτο για πύθωνα πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να του ξεφύγει. Ωστόσο, έπεσε κάτω και το ερπετό την τύλιξε.

Μιλώντας στην Daily Mail, η 64χρονη ανέφερε ότι πάλευε για περισσότερες από δύο ώρες με το φίδι, μέχρι που ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της και κάλεσε την αστυνομία.

«Εργάζομαι ως οικονόμος σε ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Μπανγκόκ. Είχα νοικιάσει αυτό το δωμάτιο με τον σύζυγό μου για πολλά χρόνια, αλλά εκείνος απεβίωσε πέρυσι. Από τότε ζω μόνη μου. Δεν πρόσεξα το φίδι μέχρι που με δάγκωσε. Κοίταξα κάτω και είχε τυλιχτεί γύρω από το πόδι μου. Φοβήθηκα ότι ο πύθωνας θα με σκότωνε, γι’ αυτό ούρλιαξα όσο πιο δυνατά μπορούσα μέχρι που με άκουσε ένας περαστικός. Ποτέ δεν είχα τρομοκρατηθεί τόσο πολύ στη ζωή μου. Το φίδι δεν με άφηνε να φύγω. Είμαι σίγουρη ότι περίμενε να πεθάνω για να με φάει. Έτσι προσευχήθηκα και έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω ζωντανή», ανέφερε η Arrom.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας χρειάστηκαν 30 λεπτά αφού εντόπισαν τη γυναίκα, προκειμένου να την απεγκλωβίσουν πριν να αφήσον τον πύθωνα να φύγει προς γειτονικό δάσος.

«Ο τόπος του περιστατικού ήταν ένα μονώροφο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με πέντε δωμάτια χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Στο τέταρτο δωμάτιο όπου ζούσε το θύμα, η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Η αστυνομία και οι διασώστες μπορούσαν να ακούσουν τις αδύναμες κραυγές της από μέσα και έτσι σπάσαμε την πόρτα για να τη σώσουμε. Αυτό που είδαμε μας σόκαρε. Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν στριμωγμένη από έναν τεράστιο πύθωνα που πρέπει να ζύγιζε πάνω από 45 κιλά», περιέγραψε ο αστυνομικός Anusorn Wongmalee, διοικητής της μονάδας πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος του αστυνομικού τμήματος Phra Samut Chedi.

Στη συνέχεια, η Arrom μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα με την 64χρονη τραυματισμένη:

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ