Ανακοινώθηκε το ντιμπέιτ στο ΠΑΣΟΚ – Οι όροι, η μέρα μετάδοσης και οι έξι θεματικές

Ανακοινώθηκε το ντιμπέιτ στο ΠΑΣΟΚ – Οι όροι, η μέρα μετάδοσης και οι έξι θεματικές

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο ραδιομέγαρο θα πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ των έξι υποψήφιων προέδρων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί από το τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤNEWS, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS1 μέσω του ERTFLIX. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

Οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης συμφώνησαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε έξι θεματικές ενότητες που θα αφορούν συγκεκριμένα:

1. Οικονομία – Ανάπτυξη

2. Κοινωνικό κράτος – Νέα γενιά – Δημογραφικό

3. Εξωτερική πολιτική – Άμυνα – Ευρωπαϊκή Ένωση

4. Κράτος – Θεσμοί – Αυτοδιοίκηση

5. Κλιματική κρίση – Πολιτική προστασία – Ενεργειακή μετάβαση

6. ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

Οι όροι της τηλεμαχίας

Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90 δευτερόλεπτα.

Οι δύο δημοσιογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα και κάθε απάντηση τα 30 δευτερόλεπτα.

Κάθε υποψήφιος και υποψήφια θα έχει τη δυνατότητα πέντε φορές -κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας- υποβολής ερωτήσεων, τοποθέτησης, αλλά και σχολίου σε διαφορετικό κάθε φορά συνυποψήφιό του, αλλά και σε διαφορετική ενότητα.

Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίου και υποψήφιας, χρονικής διάρκειας έως 90 δευτερολέπτων.

Πηγή: tanea.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

Η Ευνομία και η Χίμαιρα

Η εκδήλωση της Βουλής, με θέμα «Η λειτουργία του επιτελικού κράτους στη νομοθέτηση: Η περίπτωση της…