Έναρξη λειτουργίας μαστογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί διεθνώς ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης/ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και στο Γ.Ν. Λάρισας ξεκινά η λειτουργία του Μαστογράφου του, που θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας «Φώφη Γεννηματά» για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, έφτασε στην επίτευξη και αυτού του στόχου, έπειτα από την ολοκλήρωση της εξειδίκευσης στην απεικόνιση του μαστού, της ιατρού Ακτινολόγου κ. Χαράς Γούτα, στο «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, και την πρόσληψη μίας νέας μόνιμης ιατρού Ακτινολόγου, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Γ. Ν. Λάρισας με ιατρικό προσωπικό.

 

 

Συγκεκριμένα, παρουσία του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτιου Σερέτη και του Διευθυντή του Ακτινολογικού Τμήματος κ. Ευάγγελου Αλεξίου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, προχώρησε στην ορκωμοσία της κ. ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΠΑΡΑ, η οποία διορίζεται σε θέση Επιμελήτριας Β΄ κλάδου ιατρών ΕΣΥ, ειδικότητας Ακτινολογίας.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. κ. Φώτιος Σερέτης, επισκέφθηκε τον ανακαινισμένο χώρο του Μαστογράφου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Ακτινολογικού Τμήματος.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ