Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εξομολογείται: «Όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ήμουν έγκυος, ζορίστηκα»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εξομολογείται: «Όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ήμουν έγκυος, ζορίστηκα»

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μητρότητα, τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της, αλλά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Κάποιες φορές μου αρέσει, αλλά δεν είναι το ζητούμενο. Εμένα μου αρέσει να κάνω τη δουλειά μου καλά και να το ευχαριστιέμαι. Όλα τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Χρύσα Μιχαλοπούλου εξήγησε ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσε να πιέζεται: «Ζορίστηκα, όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες όταν ήμουν έγκυος, γιατί εγώ δεν είχα ανεβάσει κάτι. Ήταν μια πολύ προσωπική στιγμή για μένα και τη φύλαξα όσο καλύτερα μπορούσα. Στενοχωρήθηκα. Δεν πίστευα ότι θα το κάνει κάποιος. Ήμουν προετοιμασμένη, επειδή ο Λεωνίδας είναι πολύ αγαπητός. Λόγω αυτού το περίμενα».

Ακόμη, όσο για το πώς είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σαν πατέρας, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δήλωσε: «Είναι υπέροχος μπαμπάς, αλλά είναι και πολύ ωραίος σαν άνθρωπος γενικά, οπότε ό,τι και να έκανε, θα το έκανε καλά».

Τέλος, η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για τα στοιχεία που θα ήθελε να πάρει ο γιος τους από τους γονείς του, απάντησε: «Δεν θέλω να πάρει την αναβλητικότητα και των δύο σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα. Θέλω να πάρει όμως, τις αρχές μας. Αυτό προσπαθούμε και οι δύο από κοινού. Υπάρχει μια προσπάθεια συνεχής να είναι ωραίος τύπος. Ο γιος μας έχει αδυναμία και στους δύο».

Πηγή: govastileto.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ