Ο “Άμλετ” με τον Αναστάση Ροϊλό επιστρέφει στο Θέατρο Δάσους

Ο “Άμλετ” με τον Αναστάση Ροϊλό επιστρέφει στο Θέατρο Δάσους

H παράσταση “Άμλετ” που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης με τον Αναστάση Ροϊλό στον πρωταγωνιστικό ρόλο αταγράφηκε  στα σπουδαία καλλιτεχνικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, λίγο πριν ρίξει αυλαία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία παράσταση στις 21 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους.

“Ο Άμλετ είναι ένα μέσο για εμάς. Γιατί ο Άμλετ ξεκινάει με τη μελαγχολία του. Θέλει να πεθάνει γιατί του έχει συμβεί αυτό που του έχει συμβεί. Έχει χάσει τον πατέρα του. Και σιγά σιγά ξεδιπλώνεται μπροστά του όλη αυτή η αδικία. Λίγο πολύ όπως κι εμείς μεγαλώνοντας, σιγά σιγά τα βλέπεις όλα”, τόνισε o Αναστάσης Ροϊλός μιλώντας για τον ομώνυμο ρόλο στην εκπομπή “Μέρα με Χρώμα” της ΕΡΤ3.

“Έχουμε προσπαθήσει να είμαστε πιστοί στο κείμενο. Δηλαδή δεν θεωρείται μια ακόμα διασκευή του έργου όταν έχει κοπεί αρκετό κείμενο λόγω διάρκειας. Γιατί το αρχικό κείμενο είναι γύρω στις 3,5 4 ώρες. Εμείς λοιπόν έχουμε επενδύσει στην πιστότητα και στη συγχρονικότητα, ώστε ο σύγχρονος θεατής να μπορεί να δει ένα έργο που να μιλάει στο σήμερα” σημείωσε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση:

Ο “Άμλετ” για μία παράσταση στο Θέατρο Δάσους

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ