“Ο γιος της πλύστρας” και το θέατρο με την παραίτηση Ακρίτα

"Ο γιος της πλύστρας" και το θέατρο με την παραίτηση Ακρίτα

“Παρά το γεγονός ότι ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα, σημειώνοντας ότι θέτει την έδρα της στη διάθεση του κόμματος.

“Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο Νίκος Παππάς δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή”.

“Έτσι προχωρώ στη ζωή. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου”, καταλήγει στην ανάρτησή της.

Υπενθυμίζεται ότι – σύμφωνα με το TheTOC.gr – ότι είχε επικρατήει άλος στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει η Έλενα Ακρίτα, προκειμένου να σχολιάσει τη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Open.

Στη φωτογραφία της κ. Ακρίτα, φαίνεται μια τηλεόραση με το σχετικό γράφημα αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων ήταν η εσωτερική πισίνα που φαίνεται να υπάρχει στο εσωτερικό του σπιτιού της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έλενα Ακρίτα, μάλιστα, έσπευσε να δώσει εξηγήσεις χρησιμοποιώντας μια υποτιθέμενη ρήση του Βλαντιμίρ Λένιν που δεν έχει ωστόσο επιβεβαιωθεί ποτέ, ενώ τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεφταν “βροχή”

“Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία”, έγραψε η Έλενα Ακρίτα, με το σχόλιό της αυτό να πυροδοτεί νέο γύρο σχολίων στο Χ.

Στέργιος Καλπάκης: Τι ντροπή!

Την ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, σχολίασε ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης τονίζοντας πως “αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη και αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας”.

Αναλυτικά

“Πολιτική μόνο για πλούσιους, διότι όσοι προέρχονται από τα λαϊκά στρώματα είναι πολύ πιθανό να γίνουν κλέφτες. Αυτό μας λέει ωμά, κυνικά και χωρίς καν τα προσχήματα, η κυρία Έλενα Ακρίτα. Πάλι καλά που δεν μας είπε να φοβόμαστε λιγότερο τον Μητσοτάκη από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ” γράφει συγκεκριμένα ο Στέργιος Καλπάκης.

“Αλλά αυτοί είναι οι υποστηρικτές του κύριου Κασσελάκη, αυτή την αντίληψη θέλουν να εγκαθιδρύσουν στο κόμμα μας. Οι καλοί, τίμιοι, εργατικοί και επιτυχημένοι από τη μία. Οι κακοί, πονηροί, αργόσχολοι και αποτυχημένοι από την άλλη. Ό,τι έλεγε δηλαδή τόσα χρόνια το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο” καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρώην εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

πιν

 

 

 

 

Πηγή: capital.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εξουσία για τέταρτη φορά

Η Ευνομία και η Χίμαιρα

Η εκδήλωση της Βουλής, με θέμα «Η λειτουργία του επιτελικού κράτους στη νομοθέτηση: Η περίπτωση της…