Ολυμπιακός: Με 17 παίκτες στην Ιταλία για το φιλικό με την Τραπάνι

Ολυμπιακός: Με 17 παίκτες στην Ιταλία για το φιλικό με την Τραπάνι

Το τελευταίο φιλικό τεστ ετοιμάζεται να δώσει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία, το βράδυ της Κυριακής (22/01, 22:00).

Οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για τη γειτονική χώρα, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τραπάνι και όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι 17 παίκτες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ θα ταξιδέψουν για την Ιταλία. Όπως είναι προφανές ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους 17 παίκτες, καθώς τουλάχιστον οι τρεις από αυτούς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Θυμίζουμε πως οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ δεν αναμένεται να επιστρέψουν πολύ σύντομα, ενώ ο Σακίλ ΜακΚίσικ είχε ταλαιπωρηθεί από τενοντίτιδα και απουσίασε από το τουρνουά του Ηρακλείου. Φυσικά εκτός πλάνων βρίσκεται ο Κίναν Έβανς που συνεχίζει την αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Μάιο με τη Ζαλγκίρις.

Ο… άχαστος Βεζένκοφ νικάει τον Παπανικολάου και «τρομάζει» την Euroleague

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή της Euroleague. Ο Βούλγαρος φόργουορντ, MVP της διοργάνωσης τη σεζόν 2022/23 επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από έναν χρόνο στο NBA και είναι έτοιμος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Ήδη άλλωστε απέδειξε στα φιλικά των Ερυθρόλευκων πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πως και φέτος θα αποτελεί ένα «υπερόπλο» στην επίθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Λίγο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν με την Euroleague να βάζει τους παίκτες της ομάδας σε διάφορα παιχνίδια. Σε ένα από αυτά ο Βεζένκοφ λοιπόν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Κώστα Παπανικολάου, σε έναν αγώνα ταχύτητας και ευστοχίας.

Και ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι αντικειμενικά καλός σουτέρ από τα 6,75μ., ο Σάσα δεν του άφησε κανένα περιθώριο ευστοχώντας γρήγορα σε τρία σουτ και παίρνοντας τη νίκη. Η απογοήτευση του Παπανικολάου και η αντίδραση του λογαριασμού της Euroleague τα λένε όλα: «Επέστρεψε έτοιμος», αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.



Πηγή: in.gr

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ